Popušila mi je kurac rođakinja od djevojke

Sa mojom djevojkom Helenom sam već osam mjeseci u vezi, i super nam je skupa, sex je nevjerojatan, prihvaća i ispunjava sve moje najluđe maštarije. Nikad je nisam prevario, i nisam pomišljao na to, sve dok nisam upoznao njenu rodicu Zoranu koja je došla iz Niša prije par dana.

Zorana je bila godinu dana mlađa od Helene, ali izgledala je mnogo starije od nje. Visoka preko 170 cm, duge noge, jake butine, obla velika guza, uzak struk a velike grudi, izgledala je savršeno.

Došla je u naš grad kod Helena preko raspusta, i kada sam je vidio na stanici dok sam je čekao s Helenom, digao mi se u sekundi, pomislio sam u sebi, ko li je ova droca, kako bi je odvalio dok je miješala u sivim tajicama dok je prolazila kraj mene.

Odvezao sam ih kući uz dogovor da večeras izađemo svi zajedno. Došao sam kući a Zorana mi nije izlazila iz glave, bio sam napaljen na nju, ali pokušavao sam zaboravim koliko mogu na to jer ipak je ona rodica moje djevojke.

Navečer sam se spremio i krenuo po njih. Došao ispred kuće gdje mi je živjela djevojka, i sačekao ih par minuta prvo je izašla Helena, lijepa kao i uvijek poljubili smo se, ali onda je izašla Zorana u kratkom šorcu ispod kojeg se vidjela crta guze, a gore top ispod kojeg su grudi izbijale doslovno. Zagledao sam se u nju, počeo gutati gned bila je nevjerojatna, gledao sam da sklonim pogleda s nje koliko sam mogao djevojka ne primijeti, ali bila je toliko dobra da sam je gutao očima.

Ušli smo u auto i krenuli prema gradu. Ubrzo smo bili u jednom diskoteci, kako smo ušli u nju, momci su počeli da se okreću za nama buljeći u Zoranu.

Sjeli smo u separe sa još par drugara i drugarica, a Zorana je sela kraj mene, nisam skidao pogled s njenih koljena cijelu večer.

Negdje oko ponoći Helena je s jednom prijateljicom otišla vani malo popričati jer se nisu dugo vidjele, a ja sam ostao sa Zoranom u diskoteci. Počeli su joj prilaziti neki momci i smaraju je, a ona je meni rekla hoćeš samnom vani, ne znam što ću sa ovim debilima.

Krenuo sam za njom izašli smo vani, pokušali smo naći Helenu i drugaricu ali ih nije bilo nigdje, pa smo odlučili se malo provozati.

Ušli smo u auto i krenuli da napravimo par krugova po gradu, i započeli razgovor.

Što je dosadili ti udvarači pa bježiš rekao sam joj kroz smijeh.

Ma kakvi udvarači svi kreteni, nitko zanimljiv nema, stvarno ne znam gdje je tebe moja rodica tako slatkog našla među ovim seljacima odgovorila je.

Trznuo sam se i napalio kad sam čuo što je rekla, i nasmijao se.

A ona je pitala što ti misliš o meni, sviđam li ti se ja?

Šokirao sam se pitanjem, nisam znao što da odgovorim ovaj sviđaš mi se, i ne, hoću reći slatka si, zgodna.

– Mm kako volim kad si tako sladak i stidan, kako si se spetljao, a maloprije ne skidaš oči s mene odgovorila je. 

Pogubio sam se, bio sam napaljen nisam znao što da radim, razvalio bih je od kurca, ali opet možda kurva provocira i izaziva namjerno.

– Što je što si se uplašio reci da ti se ne sviđa ovo rekla je i skinula top.

Ispale su ogromne grudi, zagledao sam se u njih i naglo zakočio, hajde odoli im rekla je?

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx