Kako sam kćerku smirio kurcem

Kako sam kćerku smirio kurcem


Čitav dan sam bio uzbuđen, kurac mi je ludio, stalno je bio pripravan, poludignut ili dignut. Imam 46 godina, ateletski sam građen, mišićav, maljavih grudi i veoma obdaren. Žene, koje sam pojebao, a pojebao sam ih mnogo, govorile su mi da je u mene kurčina, a ne kurac. Bio je dug dvadesetak centimetara, velike glave koja nikad nije bila pokrivena kožicom, iako nisam obrezan. Jaja su mi velika i žene kažu da ih izluđuje kad ih u misionarskoj pozi lupkaju po guzi.


Tog dana sam pojebao suprugu, žestoko i raznovrsno, kao da nismo bračni partneri. Ona, doktorica, specijalista interne medicine išla je u noćnu smjenu i uvijek se prije odlaska na dežurstvo pojebemo. Marija je dobra mačka, super je jebačica, izazovna je i glasna dok se jebe. Znao sam da nas čuje i redovno sluša Tamara, naša kćerka koja se takođe odlučila za medicinu. Učila je tog ljeta za prijemni ispit.Supruga Marija mlađa je samo godinu od mene, a Tamara je na pola devetnaeste godine.


Tamara igra odbojku, jako je zgodna, ima odbojkašku guzu, oblu i lijepu za kojim uzdišu i stariji i mlađi muškarci. Imala je momka, i prekinuli su nakon žestoke svađe. Od tad se Tamara povukla u sebe i često je govorila da je baš dobro da su prekinuli, kako bi se spremila za prijemni.


Dok sam joj jebao majku potrudio sam se da iza tek malo odškrinutih vrata ima dobar pogled u ogledalu, koji se nalazi iza našeg kreveta. Kada sam prodirući u Mariju vidio Tamaru iza odškrinutih vrata, nisam spuštao poglede sa ogledala. Odlučio sam da izvadim kurac i promijenim pozu, namijestivši se tako da me vidi razgoropađenog u ogledalu.


I da, i ja i Marija volimo pričati perverzne pričice dok se jebemo, a tek kad svršavamo.


Marija se šminkala i spremala za posao. Svoju ljubomoru da će se pojebati sa nekim od kolega za vrijeme dežurstva sam odagnao, stalno sam razmišljao o činjenici da nas je Tamara posmatrala. I da su nam se pogledi sreli u ogledalu. To znači da je Tamara znala da sam je vidio, a i ona zna da sam joj bio saveznik i da se nisam postidio za vrijeme žestoke jebačine.


Imao sam tog popodneva na sebi samo svileni sportski šorc bez postave. Kurac mi je u njemu imao punu slobodu. Nisam imao majicu na sebi. Legao sam na trosjed i podigao nogu, a Marija me u prolazu opomenula da se malo pokrijem jer mi se vide jaja, a kćerka se tu stalno vrzma.


-Ma nema veze, danas nas je ionako posmatrala dok smo se jebali, pomišljao sam u sebi.


Marija je otišla, a Tamara je odmah ušla u boravak i predložila mi da nam skuva kaficu. Prihvatio sam sa oduševljenjem, pokazujući joj jaja, a i kurac se podobro nazirao ispod elastične tkanine. Crvenila je u licu i odjurila u sobu. Vratila se u nekom pamučnom haljetku bez grudnjaka, i sa nekim minijaturnim gaćicama.
I dok nam je sipala kafu tako se sagnula da joj je ispala lijeva sisa. Lijepa, velika, čvrsta i mlada sisa. Znao sam da je to namjerno izvela, jer se nije žurila da je vrati u haljetak. Divio sam se mladoj sisi, koja me podsjećala na sisu njene majke dok je bila djevojka.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Opel N
Opel N
Guest
24. veljače 2023. 18:58

Ljepa prica bas meje napalila nisam proboo ali vidim daje najsldje to stoje zabrajneno i najsladje je

Zanima me
Zanima me
Guest
Reply to  Opel N
9. ožujka 2023. 00:45

A jel bi probao

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Zanima me
25. listopada 2023. 14:59

Ja sam probala i slatko je

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx