Popušio na spoju preko oglasa

Ne znam da li je tko od vas doživio da se javi na nekakav oglas, razmjeni minimalno tridesetak poruka, obavi nekolik poziva, pošalje nekoliko svojih fotografija i dogovori susret u gradu 150 km od vašega. Dođem tamo, čeka kao budala sat vremena i shvati da je ispao kreten jer ga je druga strana ispalila. Nakon pola sata čekanja sam poslao poruku i dobio odgovor “neki problem mi je iskrsnuo. Doći ću uskoro”,.

Nakon pola sata opet pokušam nazvati i ne mogu ju dobiti, pošaljem poruku i ne može joj biti isporučena jer me blokirala. Vraćam se kući u autu i razmišljam kako sam jadan i na što sam spao da si tražim partnericu preko oglasa. Odlučio sam da se ovo nikada više neće dogoditi.

Od tog dana sam se na taj broj koji mi je služio samo za oglase javljao i odgovarao na poruke pokazujući nezainteresiranost. Možda je neka žena tu bila i iskrena ali bio sam još bijesan sam na sebe da sa 41 godinu ispadnem idiot.

Odlučio sam se za jednu ,sa kojom sam već treći dan razmjenjivao poruke, a ostalima više nisam ni odgovarao. Nju sam odabrao jer nije bila napadna i pisala u porukama što je kuhala ili kakve gaće ima na sebi ili da ih uopće nema jer bilo je i takvih.

Nakon 5 -6 dana mi je napisala da bi voljela čuti se sa mnom ako hoću. Ja sam joj odgovorio da može i video poziv da se vidimo ako želi . Pristala je. Nazvao sam ju i na prvi pogled, koliko se može vidjeti na mobitelu izgled mi je bio OK a i u faci je bila , recimo prosječna. Nije ružna ali nije ni neka prelijepa faca. Moja procjena je bila da je stara oko 30 godina ali nisam ju pitao, niti ona mene. Taj je razgovor trajao desetak minuta i dogovorili smo se da bi mogli za dva dana, u Nedjelju popiti kavu negdje u nekom lokalu. Njezino ime u oglasu je bilo Ksenija O mjestu gdje ćemo se naći ćemo se dogovoriti sutra. Bila je udaljena od mene otprilike desetak kilometara. Tako je barem rekla.

Sutra dan ujutro me je nazvala opet i rekla da je razmišljala gdje bi se mogli naći i da bi ona ako ja želim voljela u mome mjestu negdje. Imala je auto i nije joj problem i da bi voljela da to bude sutra do podne oko 10 sati a da ja predložim nekakav normalan lokal. Dogovor je brzo postignut. Predložio sam lokal do kojeg joj je jednostavno doći jer je u ulici prema njenom mjestu stanovanja, miran i ne dolaze klinci od 15 do 20 godina u njega. Pristala je i pitala hoćemo se još navečer vidjeti preko video poziva. I na to sam pristao.

Nakon nekoliko sati sam dobio poziv od jedne “dame”, koju sam sa vremena na vrijeme znao trošiti prije godinu dana, da bi se mogli naći danas ili sutra ako želim. Rekao sam joj na brzinu da trenutno ne mogu razgovarati, da sam u društvu i da se čujemo malo kasnije. Što sad raditi, Cura preko oglasa mi je onako OK i čini mi se ozbiljna. Ova što je malo prije zvala je udana i to je bio dobar seks uvijek ali je njezin muž nešto posumnjao pa smo se prestali viđati “privremeno” već više od godinu dana. Nisam želio doći u situaciju da ispušim obadvije i ovoj sam “dami” javio za pola sata da bih možda mogao slijedeći tjedan ali ovaj vikend nikako i da ću joj javiti u ponedjeljak. Bila je malo razočarana ali je i na tom pristala. Želio sam vidjeti uživo kako izgleda cura sa oglasa i da lim se stvarno zove Ksenija.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj