Posao na kruzeru

Desilo se tokom 2007. godine. Iz razumljivih razloga nikada nikome nisam ovo ispričala ali imam neizdrživu želju da se nekome poverim što ću učiniti ovom prilikom.

Radila sam svoju prvu tura na prekokeanskom kruzeru. Ni nakon dva meseca rada nisam mogla da se načudim veličini i opremi broda. Iako Engleski govorim perfektno a Nemački solidno i imam višu školu jedino što sam uspela dobiti bio je posao pomoćnika u kuhinji, a i to preko tetke koja je godinama na brodovima. Crnački posao duboko u potpalublju, radilo se i po dvanaest sati dnevno što je posebno teško padalo nama početnicima nenaviklima na ljuljanje broda, na režim života i nivo profesionalizma koji se očekivao od osoblja. Ipak nije mi padalo na pamet da se bunim, primanja su bila gotovo nestvarna za naše uslove tako da sam za jednu tromesečnu turu zarađivala više nego moj suprug prosvetni radnik za dve godine.

Zovem se Isidora i tada sam imala 33 godine, sretno udata od svoje 26 za supruga koga volim i kome sam izrodila dva sina. Hronični nedostatak novca naterao nas je na zajedničku odluku da prihvatim taj posao iako je zahtevao veliku žrtvu u porodičnom životu.

Da kažem nešto i o svom izgleedu s obzirom da je to vrlo bitno za ispovesti ovog tipa. Visoka sam 170 cm, teška 63 kilograma, izrazita sam crnka duge valovite kose, povećih guzova i jačih butina ali zato uskog struka. Grudi, veličine trojke, malo su se opustile nakon porođaja ali i dalje su lepog oblika sa krupnim tamnim bradavicama koje moj suprug obožava da grize. Punih usnama i tamnijeg tena pomalo podsećam na brazilke ( U to se uklapa i trćasta guza zar ne ?)

što posebno oduševljava mog supruga koji je ljubitelj latino riba. Seksualni život u braku mi je izvanredan i sa suprugom ( koji je dve godine mlađi) tucam se gotovo svakodnevno. Ljubitelji smo porno filmova koje često gledamo zajedno upražnjavajući žestok sex. Možete onda misliti kako mi je bilo nakon dva meseca rada, nedostajala mi je porodica, deca, i suprug ali mi je neostajao i sex za koji sam navikla da bude redovan i kvalitetan.

Soba (u potpalublju ispod razine vode) bila je malena ali dobro opremljena. Minijaturno pretsoblje i zajedničko kupatilo delila sam sa Anjušom, mladom dvadesettrogodišnjom poljakinjom koja je imala sobu poput moje. Iako se nismo loše slagale među nama se nije razvilo prijateljstvo. Bila je duže na brodu, već dve godine u kuhinji i tu je i upoznala sadašnjeg verenika Mareka ( četiri godine starijeg od nje) koji je radio na održavanju.

Planirali su po okončanju ove ture, venčanje kući u Poljskoj. S obziro da muško i žensko osoblje nije moglo da deli spavaone on je imao svoju sobu ali je gotovo svake noći dolazio i tada sam se vrtela u krevetu slušajući njihove uzdahe, često do te mere napaljena da sam masturbirala.


S obzirom da izgledam veoma jebozovno nije mi nedostajalo udvarača koji su pokušavali da me odvedu u krevet ali sa svima sam ostala na distanci jer nisam htela da prevarim supruga. Najuporniji je bio Džordž, tridesetdevetogodišnji šef kuhinje poreklom iz Engleske a inače pravi pravcati crnac. Nekada se bavio vaterpolom i onako visok ( 190 cm) i širokih ramena još je izgledao zgodno ali je poslednjih godina nakupio dosta kilograma viška koji su se rasporedili po celom telu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj