Savršena prijateljica Danijela koja mi je dala guzu

Nakon napornog dana došao sam kući, legao na kauč i upalio TV. Bio sam totalno iscrpljen i samo sam želio zaspati. Zatim sam čuo lavež pasa, pa nekolko koraka sa stubišta i kucanje na vrata! Otvaram ih i u čudu ugledam Danijelu.

-Iznenađenjeeee…, govori mi.

-Zar nisi trebala za vikend doć?, upitah zbunjeno.

-Pa bilo mi usput i željela sam te vidjet!

Danijela je inače djevojka bujnih grudi, plave kose i očiju, čvrste guze, jednom riječju savršena! Upoznali smo se preko jedne prijateljice, pa smo se malo zafrkavali, sve nešto na račun sexa, jer ona sve otvoreno kaže, polu u zafrkanciji, ali nije meni dugo trebalo da prihvatim takav način zafrkancije!

I tako nakon nekoliko dana dogovorili da se viđamo, družimo i sex, dok nam ne dosadi! Iako je to otežavala situacija da živi 50ak km od mene!

-Pretpostavljam da češ prespavati kod mene kada si ovako kasno došla?, upitam

-Pa pokušat ću ako me pustiš spavati., odgovara kroz smijeh, i već me strasno ljubi!

Zalupio sam vratima ulovio je za guzicu i odnio u sobu! Skinula je kaput i majcu i uhvatila se moje trenirke, pljunula u dlan i počela drkat dok smo se i dalje ljubili! Skinuo sam majcu i ulovio se njenih hlača koje sam joj jedva skinuo. Već je bila napaljena i mokra pa sam je počeo lizati dok mi ga je ona pušila, u nekoj čudnoj pozi 69! Volim lizat, i volim kad je mokra! Al ona tako dobro puši da se ne mogu skoncetrirati što radim, jednostavno sam se prepustio, i imao feeling da ću svakog trena svršiti!

Ona je baš znala što radi, grebala me po trbuhu i gledala me u oči! Nikad nisam razumio takav pogled u porničima, ali ima nešto u tom pogledu! Napali te još jače! Ulovio sam je za kosu i povukao prema gore, a ona se zločesto nasmijala i govori,

-što biš?

samo sam se nasmijao, a ona se sjela na njega i počela jahati! Bilo je teško pratiti njen tempo, od naprezanja su me boljeli trbušni mišiči! A ona se samo smijala i uživala!

Dok se nabijala, uzela je moje prste, i stavila ih u usta! A ja sam joj ih zatim stavio u guzu, osjetio sam kako je mokra i kako se stisla!

Počela se još više smijat i ubrzala već nepodnosljivi tempo! Točno zna što radi! Kad sam mislio da ću svršiti je stala, sjela mi je na facu i s jednom rukom me vukla za kosu, a s drugom drkala, lagano da ne svršim!

Počela je uzdisati, a moramo donekle biti tihi, jer u stanu pored sve se čuje, ako već udarac vrata nije nekog probudio, a mi se držimo diskretni! Sve se cjedilo iz nje meni niz vrat!

Spustila se dole i počela mi ponovno pušiti, taj rad jezikom je nezaboravan! Držao sam je za kosu da je mogu gledat u oči, jer to me palilo, onaj njen pogled i moj kurac u njenim ustima, sve mokro od nje!

Zatim se je podigla i stavila moj kurac među njene sise! Mislim da su bile 4, prirodne, a tako čvrste! Zatim smo se prebacili na doggy! Ona ga je namjestila i određivala tempo, a ja sam joj masirao klitoris! Osijetio sam kako joj se sve slijeva niz noge, i nisam mogao odoljeti a da se ne maknem i počnem je lizat! Spustila je glavu i raširila noge! Dok sam je lizao ona si je počela sama masirat klioris i govri uz uzdisaje kako će svršiti po drugi put!

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx