Kakva sam ja to majka – II dio

Izbjegavala sam sina. Ako je kojim slučajem bio kod kuće, pravila sam se da radim nešto drugo. Nisam se ljutila na Zorana, samo sam si htjela posložiti kockice i vidjeti postoji li način da bezopasno nastavimo s ovim što smo počeli. Jeli to bio put samouništenja ili ispunjenja najluđih fantazija, još nisam znala. Jedne subotnje noći svi skupa smo gledali televiziju. Ja, moj suprug, kćer i Zoran. Iako je film bio odličan, i to sa mojim omiljenim glumcem Al Pacinom, mužu i maloj nije se bog zna kako sviđao. Suprug je zato ubrzo počeo zijevati.

Kakva sam ja to majka – I dio

«Dušo, idem spavati, rano sam se digo, ideš gore?», pitao me.

«Ne…Hoću vidjet kak će završiti.»

Otišao je, a mala je uskoro nestala za njim. Zoran i ja bez riječi smo gledali TV. S vremena na vrijeme bacila bi pogled na njega, nesvjesno, razmišljajući o našem zadnjem igranju pitajući se što bi bilo da me… Primjetila sam da, kad nisam gledala, i on baca poglede na mene. Kad bi bar znala o čemu je razmišljao. Pogledala sam prema kaminu u kome je vatra bila na izdisaju. Ustala sam, izabrala manju cjepanicu i stavila je na plamen kojeg sam prvo malo razbucala žaračem. Osjetila sam sinove oči na sebi…na guzi… Nagnula sam se lagano raširenih nogu pri čemu mi se suknja popela do polovine bedara. Vatra se opet razigrala,

toplina iz kamina prelijevala mi se na tijelo. Kada sam se okrenula vidjela sam sina kako mi bulji u guzicu. Oh, Bože…ne opet…ne sada….kad su i muž i mala doma.

«Mama…super izgledaš…»

Bio je strašno siguran u sebe.

«Zorane…mislim da ne bi smio toliko razmišljati o meni», tupo sam gledala u plamen.

Nisam se pomicala. Zašto, ne znam. Možda zbog načina na koji me promatrao.

«Ali ta suknja bila bi ti još bolja da je kraća», sve je otvorenije zurio.

«Sine…ne mogu…ne smijem…»

Već sam osjećala vručinu među nogama. Bože daj mi snage…

«Daj mama…samo je još malo podigni…da ti vidim bedra, to je sve.»

Zacrvenila sam se kao djevojčica koju je neki klinac pitao da podigne suknjicu kako bi joj mogao gledati u gaćice, no ovaj maleni bio je moj sin. Lupilo me sjećanje na njegovu kitu, kako mi je prekrasno klizio niz grlo, hranio me svojim sokom. Kao u nekom transu primila sam rubove suknje. Možda samo malo…možda da mu pokažem samo malo… Pogledala sam na stepenice, nikog nije bilo. Srce mi je udaralo negdje u grlu, sin me gledao bez treptanja a ja

sam centimetar po centimetar podizala sve do gaćica pokazujući mu duge iskvarcane noge. Oči su mu se širile od uzbuđenja.

«Jebote, mama….ovo je tako seksi da moram slikati… Čekaj, ne mići se…odma se vraćam.»

Odletio je u svoju sobu ostavljajući me kraj kamina bez riječi. Usta su mi bila tako suha da nisam mogla gutati. Drhtala sam, čekala, i itekako sam znala gdje to opet vodi. Zašto sam pristala…zašto sam uopće nadizala tu suknjicu kao neka…kao neka kurva?! Vratio se s foto aparatom.

«Ok mama, sad se malo raširi…»

Shvatila sam da se nisam pomaknula ni za milimetar. I dalje sam onako stajala, s podignutom suknjom.

«Zorane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
arsa
arsa
Guest
19. studenoga 2021. 13:56

Napaljivo do bola, nemojte prestati sa nastavcima, ovo ima mjesta za neogranićene nastavke

milojko
milojko
Guest
Reply to  arsa
21. studenoga 2021. 11:40

uzivas u citanju ovih prica

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx