Posjet staroj školi i susret s profesoricom iz tjelesnog

Jedan dan vraćam se kući, i prolazim pored osnovne škole u koju sam nekad išao. Otišao sam unutra da vidit stare profesore i malo popričat s njima. I taman sam obišao sve, i taman na izlazu sretnem profesoricu iz tjelesnog, dosao sam do nje i pozdravio sam ju. Malo smo pričali na hodniku i rekla mi je da joj je sad rupa u rasporedu i da odemo do kabineta i otišli smo. Sjeli smo pa me pitala dali želim kavu, čaj ili nešto drugo. Rekao sam joj da ću kavu, a ona nam je odma napravila.

Sad da je opišem malo, sise su joj bile veličine između dvojke i trojke, a dupe joj je bilo čvrsto i savršenog oblika jer je ona ipak trenerica, a i sjećam se da smo kao učenici uvjek gledali u nju… Dok smo pili kavu malo se raskopčala, a i meni se malo počeo dizati jer sam ju uvjek htio jebat.

Popili smo kavu pa je uzela šalice sa stola, ustala se i skolnila ih. Bila je okrenuta i nešto je gledala u ormariću, nosila je usku trenirku kao i svaki put pa joj se dupe ocrtalo. Meni se digo skroz, a nosio sam trenirku tako da se služlo da mi je kurac dignut i jako se vidilo, a i stršio je. Pitala me da joj dam rokovnik sa stola, a meni je bilo neugodno ustat se, sli je bila okrenuta pa sam joj ga donjeo. Došao sam do nje s leđa i dao joj ga. Taman sam krenuo nazad sjesti, ali se ona okrenula za mnom i vidila da mi se digo. Bilo mi je malo neugodno, ali sam sjeo, nasmijao se i šutio. Stala je pored mene i lagano me primila za vrat s desnom rukom i malo me dirala po prsima. Stalanje iza mene, zaključala je vrata i skinula je gornji dio trenirke tako da je gore imala samo grudnjak. Okrenuo sam se i krenula me ljubiti. Bio sam začuđen, i bilo mi je neobično ali sam ju oduvijek htio jebati.

Dirao sam ju po sisama i sjela mi je na kurac preko trenirke. Spustio sam ruke malo niže, točnije jednu ruku sam jo gurno među noge, a drugu sam joj stavio na dupe. Ustala je i skinula mi trenirku, izvadila kurac i počela mi je drkati. Ja sam ju gledao i počela mi je pušiti. Skinuo sam si majcu, a i njoj sam otkopčao grudnjak. Prestala mi je pušiti pa mi je nastavila drkati i svršio sam joj po sisama i trbuhu. Skinula je grudnjak i legla na stol. Nageo sam se na nju i počeo ju ljubiti. Obrisala je spermu sa sisa i trbuha i skinula je donji dio trenirke i imala je samo gaće na sebi. Trljao sam joj pičku preko gaća pa ih je onda skinula. Skinuo sam se i ja, a ona je ležala na stolu i dignula noge u zrak. Prvo sam joj kurcem lagano ulazio u pičku, a ona je samo uzdisala. Uhvatio sam ju za noge i počeo sam joj ga lagano gurati.

Rekla mi je “ajde” i krenuo sam sve brže. Ona je stenjala, ali sam vidio da je i uživala. Gurao sam joj ga sve brže, a i ona je bila sve glasnija.

Izvadio sam ga i dignula se sa stola. Kleknula je pred mene, polizala ga je par puta i skupila je sise i stavila je kurac medju njih pa mi je drkala sa sisama. Dirao sam je po obrazu i smijala se. Ustala je, poljubila me i uzela vazelin iz police. Stavila je jednu nogu na stolicu i namazala si je vazelin na dupe. Primila me za ruku i posegnula me na stol, okrenula mi se i nagurala si je kurac u dupe. Prvo je sjela, pa se lagano krenula dizati. Stala je pa sam joj ga krenuo gurati. Jako je vrištala, a i sise su joj jako skakale. Sišla je, okrenula mi se leđima i sjela mi je na kurac, pa si ga je ugurala u pičku. Počela je brzo skakati po mome kurcu, a dupe joj se treslo pa sam ju uhvatio za dupe i lagano je udarao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx