Neočekivano iskustvo s tetkom – 4. dio

Došao je zadnji dan mog ljetovanja. Probudio sam se s glavoboljom i blagom mučninom. Uvijek mi tako bude nakon par dana na moru, pa nije neuobičajeno da taj dan ostanem doma sam. Mislio sam da će to tako i ovaj put biti, no ovaj put je Mira ostala sa mnom. Rekla je da ne bi htjela da se nešto dogodi, a da sam sam doma. Nisam tome pridodavao pažnju jer me mučila glavobolja i mučnina. Ležao sam u krevetu i zadnje šta sam čuo je da tetak i bratić odlaze na plaži i zatvaranje vrata.

Neočekivano iskustvo s tetkom – 3.dio

Vrućina je vladala stanom pa sam ležao samo u hlacicama. Ispod nisam imao ništa jer mi je i ovako bilo prevruće, a znao sam da ću cijeli dan biti u sobi pa znam da nije problem. Bio sam zaspao kad sam čuo da me Mira iz druge sobe zove. Probudio sam se, osjetio da nemam više mučninu, ali je ostala blaga glavobolja. Odazvao sam se, ali je rekla da dođem u dnevnu.

Dok sam hodao prema dnevnoj primjetio sam da je polu zamračena i ono što sam vidio me u potpunosti iznenadilo. Mira je bila nagužena gola na kutnoj i gledala me i rekla “Uzmi ono što zaslužuješ.”

“A šta ako netko dođe?, pitao sam.

“Bez brige, neće.”

Nasmijao sam se, glavobolja me odmah prošla i rekao “Čekaj samo da odem uzeti kondom.”

“Ne! Želin ga ositit cilog u sebi bez kondoma”.

Osjetio sam kako mi se odmah bio digao. Želio sam joj ga odmah staviti, no prvo sam htio lizat tu pičkicu. S obzirom na godine braka i dvoje djece imala je lijepu pičkicu s lijepim usminama i lijepo uređenim dlacicama. Iznad picke je imala usku, kratko podsisanu crtu svojuh dlacica.

Onako naguzenoj sam joj malo pomaknuo guzove i počeo lizat pičkicu. Prvo sam ju cijelu lagano izlizao, a onda sam se prebacio na klitoris koji sam lagano lizao, pa usnama usisavao u usta i igrao se s njim. Počela je stenjati i to me dodatno napaljivalo, a kurac mi je postajao sve tvrđi. Okrenuo sam ju na leđa, vidio sam da je iznenađena kako sam preuzeo kontrolu, ali joj se svidjelo.

Došao sam iznad nje i stavio joj kurac u usta. Odmah ga je počela pohotno pušiti i cijelog ga je zaslinila. U jednom trenutku sam ju primio za glavu i počeo ju jebat u usta. Vidio sam da počinje grcat te sam joj izvadio kurac, a slina joj je s kurca pala na lice i isplazila je jezik. Udarao sam ju lagano s kurcem po jeziku i licu, a onda je rekla

“Ajde, izjebi me”.

Pljunuo sam na pičkicu i s glavićem sam razmazao slinu i igrao se glavićem s klitorisem. Vidio sam da joj pase. Gledala me u oči, grizla je usnu i stiskala one svoje male slatke sise.

“Ajde, stavi ga više. Želin ga u sebi”.

I taman kad je to rekla sam joj ga brzo stavio unutra. Ostala je iznenađena i bez zraka. Otvorila je usta i oči širom od iznenađenja. Nakon sekudnu dvije je zadovoljno izdahnula i nasmijala mi se. Bila je iznenađujuće uska. Morao sam polako ulaziti i izlaziti dok nisam osjetio da se priviknula. Znao sam da je već jako dugo bez kurca, ali ovako usku pičkicu nisam očekivao. Počeo sam hvatati ritam, a ona je zmirila i lagano stenjala. Vidio sam da jako uživa, a dok sam ju jebao sam joj štipao bradavice. Ubrzo sam počeo sve jače i brže ulaziti i jednino šta se čulo je udaranje mojih jaja i njeno stenjanje. Osjetio sam kako svršava, ali sam nastavio sve jače jebati. Čvrsto me zagrlila i počeli smo se ljubiti dok sam ju ja jebao. Ljubljenje je prestalo samo kad je svršavala.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx