Moja žena je kurva 5

I tako moj život je se sveo samo na to kako stajati uvijek na raspolaganju svojoj supruzi, njenim bezbrojnim jebačima i pervezijama koje je stalno smišljala

Moja žena je kurva 4

Volim svoju suprugu, ali ono što mi je radila tj. Priređivala bilo je zaista ponižavajući za muškarca, njenog muža ako sa m se još i mogao nazivati muškarcem.

Supruga mi je doista bila omiljena i priznata u društvu, jbg znala je se prodati, svi naši zajednički prijatelji mislili su da ona mene obožava, voli i poštuje beskonačno a u stvari to je bila su šta suprotnost. No da ne duljim i netušim vas besporebnim informacijama, prelazi na slijedeću za mene tako ponižavajući priču sa dosta perveznim scenama za mene. Jedan vikend otišli smo na obližnju planinu do naše vikendice, bilo je ljeto i dosta vruće temp. i noću nisu se spuštale ispod 30 stepeni.

Vikendica je bila na osamljenom mjestu i prva susjedna bila je udaljena jedno kilometar zračne linije. Nedugo po našem dolasku u vikendicu za nama su došla još dva automobila sa 7 muškaraca, tada to nisam znao da je ih supruga našla preko nekog porno sajta, svi su bili to muškarci starji od mene, debeli i kasnije ću saznati dosta pervezni. Nakon što sam ih kao kakva konobarica služio, obučen samo u hulahopke, grudnjak i kratku minicu, vezali su me za jednu jelu ispred vikendice te na ledini ispred mene počeli da mi tucaju ženu, njih 7 je se redalo na mojoj ženi kao na traci istovremeno je primala u pičku šupak i usta, dok su je trojica guzili ovi drugi si mene tjerali da im pušim debele kurčeve, da im ližem čmar i jaja te pišali po meni i u moja usta tjerajuči me da pijem njihovu mokraću, zatim su se zamijenili njih četvorica sa ovom trojkom, ovi što su tucali mi ženu prošli su mi i naredili mi da im popušim kurčeve do kraja, svršili su mi usta gdje sam svaku kap morao progutati, kada, su bili pri kraju i ova druga četvorica također su me je ali usta i svršili duboko u moje grlo.

Supruga je bila tako izjebana da su je morali unijeti u vikendicu a mene su ostavili vezanog cijelu noć napolju. Ujutro su izašla dvojica od njih i pitali me jesi žedan kujo jesam po nadajući se da će mi dati vode no oni su samo prišli rekli zini i ponovno mi se ispiša ću u usta, pošto sam bio žedan popijo sam što sam više mogao.

Oko podne došli su do mene njih sedmorice, jedan od njih mi reče kujo, žena ti se ne osjeća dobro boli je pička i šupak od jučer ali nam je rekla da ćeš nam ti biti kuja koja će spremno primiti sve nas, mogu primiti jednog možda dvojicu ne više rekao sam našto su se oni samo nasmijala odvezli su me samo da bi me ponovo vezali za stol preko kojeg sam ležao potrbuške, tako vezan i nagužen nisam moga ni mrdnuti, jedan po jedan su me jebali u šupak svršavajuči svaki put u moja usta, nikada se tako nisam osjećao poniženo ali s druge strane i zadovoljno. Kada su završili sa mnom odvezli su me ja sam pao na travu, oni su se obukla i odvezli, nekako sam se dovukso u vikendicu do kreveta gdje mi je žena spavala i ko kuće ispod njenih nogu i ja zaspao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Katapult
Katapult
Guest
11. siječnja 2021. 19:20

Nisi lose prosao

Cane
Cane
Guest
18. srpnja 2022. 14:04

Moja ga voli u sve rupice obozava

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx