Pridružio sam se mladom paru na plaži

Prije nekoliko godina vraćajući se iz Dubrovnika, (inače sam tjedno bar dva puta bio u DBK poslom) stanem kod Drvenika na jednu malu lipu divlju plažu,a i inače bi tu zna stat kad mi vrime dopusti,malo odmorit,bacit se u more i osvježit i pravac dalje :-))

Plaža ništa posebno,desetak metara žala između sika!

Dođem bez ikakvih ideja i primisli,nikog na plaži, skinem se,i inače se kupam gol kad god mi to prilike dopuste,a dopuste često 🙂
buć u more i guštam!

Poslije nekog vrimena van na žalo,kapu na glavu i cvike za sunce na oči i guštaj u još uvik jakom popodnevnom suncu!
Nije dugo prošlo,čujem neko dolazi,ali nije me briga,ima još mista na plaži!
Vidim neki par,momak i cura, dosta mladi,Nevirujem da su imali više od 20-22 godine,prolazeći pored mene(moraju proć) ona pozdravlja,hay!

Hay odgovorim(stranci – poljaci i oni produžiše na drugi kraj, par metara od mene!
Mislim u sebi kad njima ne smeta moje golo tilo i nije im crnjak pa zašto bi i meni onda smetalo vidit tako mladu curu s zaista velikim sisama.
Skiniše se i oni goli i uz vrisku uletiše u more!

Onako na brzinu koliko sam moga vidit imala je zaista velike sise i jako jako duge bradavice,nešto duže u životu nisam vidija,skoro da ti oko iskopa,hahaha
On je bija onako prosječan ništa extra,sasvim normalan tip!
Neko vrime su se zezali u moru,malo mazili,ima sam osjećaj da bi se i opalili da nisam tu bija!
Izašli su vanka, malo paradirali plažom a njene bradavice su se tako stisle,ipak je more malo bilo friško, da su mi se parile ka da na sisama ima mali prst a ne bradavicu,hahahah
a njemu je od hladnoće se tako skupija i stiska da je parilo da je kurčić ka u nekog klinca!
Vidim da me ona miri onako ležećeg,već dobro ugrijanog na suncu a i moj se lagano već počeja protezat,šta od sunca i topline šta od pogleda na nju i njene sise,tako da mi je bija pomalo crnjak da mi se skroz ne digne jer mislim da bi mi bilo malo neugodno!
Smijali su se zezali nešto među sobom(mislim da su i komentirali moj kurac,nisam siguran) ili su nešto dogovarali međusobno!

Uglavnom kad su se malo prosušili legli su na šugamane ona je bila na mojoj strani, tip je uzeja ulje za sunčanje i udri po njoj,najprije leđa s tim da se jako dugo zadrža na njenoj guzi i nisam siguran da nije prstom i uša poneki put u nju,naravno da nisam buljija u njih ali onako pod kapom i cvikama moglo se sasvim lipo gledat šta rade i jedva sam čeka kad će se okrenit na prsa da joj mogu vidit one njene velike sise!
Kad se okrenila tek onda sam vidija koliko sitne i krhke građe je bila u usporedbi s onim ogromnim sisama!??
Nastavija je on nju mazat ali interesantno kao da je pazija da mi ne zaklanja pogled na nju!
Vidim da se je ona već jako uzbudila,počela je sve teže disat,skoro stenjat a one njene inače ogromne bradavice sad su mi se učinile baš ogromne!

Jako dugo se zadrža na sisama,činilo mi se beskrajno dugo,tako da sam već ima jako velikih problema da mi se do kraja ne digne,ali sve teže sam se suzdržava a ona me i dalje kao slučajno pogleda i promatra i šta se on više diže čini mi se da više i gušta!
Spustija se do njenih stopala ali ne dugo i vratija se do butina i njene pice,koja je bila skroz izbrijana i glatka samo na vrhu je ostavila mali čuperak!
Jako dugo je mazija a ona je skroz raširila mu noge i mada iz ovog kuta nisam moga vidit ali znam da ju je prstima jeba i mislim da je i svršila!
Meni se kurac već bija diga maksimalno pa sam sta u sjedeći položaj s povinutim nogama da mi onako ležeći kurac ne strši kao jarbol,hahahah
Jako rado bi ga izdrka ali mi je bila skroz glupa situacija,jer očito su me provocirali i namjerno palili ali ne daju nikakav znak ili mig da im se i priključim!!??

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
10 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Lidija
Lidija
Guest
4. travnja 2021. 12:46

Ja sam slicno prosla…samo sam bila sa drugaricom…same bez muzeva

Reks
Reks
Guest
Reply to  Lidija
5. travnja 2021. 17:24

Eh da je meni takva zena….

Reks
Reks
Guest
Reply to  Lidija
5. travnja 2021. 17:26

Isao bih sa vama na more kap poslusna kuca…

Grgamrga
Grgamrga
Guest
Reply to  Lidija
5. travnja 2021. 20:42

Da li ste to ponovile…same bez muzeva

Mikan
Mikan
Guest
Reply to  Lidija
5. travnja 2021. 21:47

To, Lidijice, muž može da čeka… Obožavam takve žene koje neće propustiti priliku za dobro tucanje. Ako hoćes pošalji mi neke fotke da drkam na tebe. Ako si za-javi da ti ostavim gmail, a ako nisi-nastavi sa tucanjem gde ti se ukaže prilika, jer život nema reprizu! Pozdrav.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Lidija
5. travnja 2021. 23:08

Svaka cast,to je reci provod 😉

Lidija
Lidija
Guest
7. travnja 2021. 14:04

Nisu objavili pricu…mora da je bila gadna…

Lidija
Lidija
Guest
Reply to  pusica
7. travnja 2021. 14:17

Hvala…

Reks
Reks
Guest
Reply to  Lidija
8. travnja 2021. 12:40

Kako bih voleo da sam sa vama u prici pa makar samo posmatrao sa strane dok vas neko tuca…

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
10
0
Ostavi svoj komentarx