Please wait...

Prvi put sa drugim parom

Tadasnja devojka i ja upoznali smo se na predavanjima i varnice izmedju nas su sevnule odmah.Muvanje izmedju nas je potrajalo neko vreme i uplovili smo u vezu za koju se ispostavilo da ce trajati vise godina. Sve je pocelo kao iz bajke. Puno neznosti, istinske ljubavi i strasti. Zaista smo imali bogat seksualni zivot i bili smo uvek spremni na sex. Sve je bilo kao u prici.Strast se nikad nije izgubila i ispostavilo se da nas je i posle toliko godina, cak i kada je ljubav prestala, drzala zajedno. Bili smo otvoreni jedno prema drugom.Dok smo se tucali cesto smo pricali o nekim mastarijama. Primetili smo da nas sve vise pali prica o nekim swing kombinacijama i tada je sex bio zaista izuzetan. Sve cesce smo o tome pricali tokom sexa i to je trajalo duze vreme. Lepo je bilo i uzbudjujuce mastati o tome.

Ipak posle jedno pola godine razgovarali smo i odlucili smo da probamo naravno soft varijantu u kojoj bi mi imali sex pred jos jednim parom, uzajamno se posmatrali i palili. Preuzeo sam na sebe da nadjem par. Naravno tada je to bilo mnogo teze nego danas u eri mobilnih telefona i raznih sajtova takve namene. Tada je postojalo samo par erotskih casopisa s oglasima takve prirode. Upravo preko jednog takvog casopisa sam ja kao pojedinac stupio u vezu sa jednim parom i imao sam par uspesnih susreta sa njima. Taj deo sam krio. Kontaktirao sam ih i dogovorili smo se da se vidimo ali da se prave kao da me ne poznaju.

Sedam dana iscekivanja susreta je bilo slatko iscekivanje puno uzbudjenja. Iskreno mislio sam da ce moja lepsa polovina ipak odustati.

Prolazio je dan za danom, susret se blizio ali ona nije odustajala. Sve vise smo bili uzbudjeni. Ne dan susreta gotovo van sebe od uzbudjenja. Lepo smo se uredili, sredili do savrsenstva intimne delove tela, odabrali ves. Ona je obukla proziran crni cipkasti grudnjak, iste takve gacice i haltere sa samodrzecim carapicama. Gore smo imali zaista fine odevne kombinacije i bas smo lepo izgledali. Pre odlaska kod nasih “prijatelja” otisli smo na klopu i picence da se opustimo. Tada sam rekao mojoj lepsoj polovini da jos mozemo odustati sto nije prihvatila. Rekla je da samo zeli da nas gledaju i da mi njih gledamo ali ne i da imamo sex sa njima. Prihvatio sam to.

Kupili smo pice i cvece seli u taksi i stigli do kuce nasih potencijalnih partnera. Na vratima smo se upoznali, oni su zaista savrseno odigrali da me ne poznaju. Posle uobicajene konverzacija koja ide u prilici kada se ljudi upoznaju atmosfera je bila sve opustenija. Pice je polako cinilo svoje, bili smo otvoreni i spontani.Na kraju krajeva svi smo znali zbog cega smo tu.Razgovor je postajao sve otovreniji. Mene je to sve jako stimulisalo i polako sam poceo mojoj lepsoj polovini da guram ruku medju butine i milujem je. Pravio sam se da pomno slusam razgovor, a nasi sagovornici to nisu mogli videti. Njeno medjunozje je zaista bilo vrelo i poprilicno je vlazila preko gacica. To je bio znak da je spremna.

Otkopcao sam slic izvadio ga vise nego spremnog i stavio joj ruku na kurac. Polako mi ga je drkala. I dalje se nista nije videlo.Mozda se moglo pretpostaviti samo po crvenilu na nasim licima. Dok mi je mazila kurac zagrlio sam je i stao sam joj otkopcavati kosulju. Pricala je sa nasim sagovornicima kao da se nista ne desava Rastvorio sam joj kosulju i spustio brus. Sevnule su grudi, lepa trojka. Masirao sam ih a ona je i dalje pricala potpuno normalno. Zenski deo para je videla da pocinje ludo vece i odlucila je da ode na sprat kuce da proveri da li deca spavaju. Za to vreme domacin nam je predlozio da prilegnemo. Skinuli smo se kao munje. Ja potpuno go, a ona je ostala golih sisa samo u gacicama i halterima.Domacin je bio takodje go s komadom cvrstim kao granit i seo je u fotelju.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare