Sex sa starijom udanom ženom koju sam upoznao na internetu

Bilo je to prije godinu dana kada sam dobio poruku na jednoj internet stranici od starije žene da joj se svidjam i da se želi naći samnom.. . 

Na prvu poruku joj nisam odgovori je sam mislio da me netko zeza.. 

Kada mi je nakon par sati poslala šta joj neču odgovoriti. Odgovorijo sam joj i tako smo se dopisivali i dogovorili da se nadjemo i da se sexamo

Pošto smo bili jedno od drugog udaljeni 60 km dogovorili smo se da se nadjemo na pola puta. Ona nije mogla navečer da se nadjemo, nego samo preko dana i to prije podne jer je udana. 

Da ju malo opišem. Ima 35 godina, srednje gradje, sise 3, lijepa figura tijela, pica glatka i uredna, guzu je imala veliku, udana je i ima 2 djece. Voli se sexati i voli sve poze i svuda voli da joj ga se stavlja

Našli smo se na pola puta. Došla je u uskoj suhnjici malo ispod guze na kojo se ocrtavale sise i guza.. Sjela je kod mene u auto, upoznali se i krenili u šumarak.

Kada smo krenili stavio sam joj ruku na nogu i poceo joj dizati suknji. Ispod suknje nije imala ništa obučeno tako da sam joj odmah poceo dirati picu a ona je stenjala i širila što više noge da joj bolje mogu gurati prste. 

Dok sam joj guro prste svršila mi je po ruci koju sam malo ja polizo a malo ona. Ona je mene dok sam joj guro prste dirala po njemo preko hlača. Bio sam jako napaljen da sam htjeo stati i na haubi je izjebati da nas svi vide, ali izdržo sam nekako do šumice.. 

Kada smo dosli do šumarka presli smo na zadnje sjedalo. Tamo smo se ljubili i ja sam joj poćeo skidati suknjicu.

Skinio sam joj suknjicu i grudnjak i poceo joj mjesiti sise i lizati dok je ona meni njega dirala i drkala. Bradavice su joj bile tvrde.

Spustio sam se dolje do njene pice i lizo sam joj klitoris i guro prste, lizo sam ju sve dok mi nije svršila po licu..

Zatim je ona meni njega počela pušiti, grickati ga i lizati. Pusila ga je dok joj nisam napunio puna usta sperme koju je svu progutala.

Kada sam joj svršio u usta polego sam ju na sic i stavi joj ga u picu. Bila joj je dosta uska pica da je jako stenjala. Prvo sam joj lagano guro pa sam sve brže i brže To je trajalo neki 5-6 min kada sam osjetio da cu svršiti pito sam ju di da svršim rekla mi je da u nju svršim da pije tablete.

Kada sam svrsio u nju nisam ga vadio iz njene pice sve dok nije sam ispo. Kada je ispo bacila se odma na pušenje da ga digne.

Digla ga je i rekla da želi da joj i guzu napunim spermom. Guza joj je bila jako uska tak da sam prvo moro samo glavič gurati a ona je stenjala. Kada se je marlo raširila guza gurnijo sam ga cijelog što je ona u tom trenutku jako vrisnila i rekla da samo nastavim gurati ga.

Dok sam ju jebo u guzu sa rukom sam joj diro picu i osjeti njega kak joj ulazi u guzu, to me je još više napalilo. Ona je svršila 3 puta dok sam ju ja jebo u guzu. Kada sam moro svršiti, svršili smo zajedno. On je jako svršila tolko da se cjedilo niz nju. Sperma koja je izlazila iz guze van, pokupila ju je sa prstom i stavola ju u usta. 

Nakon sexa želio sam joj polizati picu da joj pokupim sokove moje sperme i njenog soka iz pice na što se ona nije bunila neko mi je još sa svojom rukom nabijala moju glavu na svoju vlaznu picu i stenjala je.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx