Punio mi picu moj vlastiti brat

Imam 23 godine, još kao klinka sam se palila na mog straijeg brata. Sva moja maštanja su bila vezana za njega. Kad god bih se zadovoljavla zamišljala sam sex sa njim. Jednom prilikom smo razgovarali o sevemu i svačemu i dodinuli smo se i teme sexa, u jednom momentu sam pomenula da incest i nije tako redak samo se vešto prikriva. Rekao mi je da to nije normalno i da mu se to gadi. Svi moji snovi su se tog momenta srušili. Bila sam jako razočarana i svesna da se moja maštanja neće nikada ostvariti. Vremenom sam još intezivnije imala želju za njim, sada sam i dok sam imala sex sa dečkom zamišljala kako me brat jebe. Bila sam prosto luda za njim. Moja opsednutost se graničila sa ludošću.

Vremenom moja želja za njim je stalno rasla. Rešila sam da pokušam da ga zavedem. Kad god sam bila u prilici ponašala sam se slobodno. Oblačila sam se slobodnije pred njim ali nikada nisam primetila nikakvu reakciju. Jednoga dana sam ranije došla kući, napolju je bilo jako vruće, otišla sam da se istuširam, nikoga nije bilo u kući. Ušla sam u kupatilo, vrata su bila poluotvorena, osećaj vode koji klizi po mojoj koži ostavljao se prijatan osećaj. Uzbudila sam se i počela da milujem grudi, isu bile velike, solidna trojka, sa tamnim bradavicama koje su od uzbuđenja bila jako podignute. U jednom momentu sam u odrazu ogledala na vratima ugledala brata kako gleda prema meni. Inače sam lepo građena, dugih nogu, oble i čvrste guze i pičkica obrijana na crtu. Kad sam htela da se okrenem ka njemu nestao je tako brzo kao što se pojavio. Bila sam razočarana jer sam htela da mu se pokažem u punoj nagosti.

Dani su prolazili i ništa posebno se nije dešavalo. Stalno sam mislila o njemu. Prošli su i meseci i ništa nije ukazivalo da se kod njega bilo šta promenilo. Jednog vikenda su roditelji otišli do moje bake da je obiđu. Bilo je veče u stanu prilično hladno, istuširala sam se obukla kratku bebi dol spavćicu ispod nje sam imala samo veoma mini tange. Skuvala sam kafu sela podigla noge na ležaj pokrila se pokrivačem i gledala neku bezveznu seriju na TV. U sobi je svetlo bilo ugašeno, bila je samo osvetljena svetlosti sa TV-a.

– Šta radiš pitao je.

– Ništa pijem kafu i gledam nešto bezveze na TV.

– Bi li i meni skuvala kafu dok se istuširam, pitao je

– Hoću, odgovorila sam

Skuvala sam kafu i stavila na stočić i dalje bezvoljno gledajići TV. Nakon izvesnog vremena pojavio se bio je samo u boksericama, odmah sam osetila toplini po dnu stomaka. Seo je na ležaj kraj mene zapalio cigaretu i počeo da pije kafu.

– Šta ti je to na TV, upitao je

– Ma neka glupost, odgovorila sam

– Hladno je prilično izgleda da grejanje ne radi baš najbolje, rekao je

– Mogu li i ja malo pod prekrivač upitao je.

Ništa nisam rekla samo sam podigla prekrivač pomerio se i ja sam ga prekrila. Bili smo jako blizu jedno do drugog, ja sam odjednom osetila da sva gorim. Ćutke smo pili kafu, zatražila sam cigaretu i pružila se da je uzmem. Tada sm mojom nogom dodirnula njegovu, ostavila sam je u tom položaju nije se pomerio, čak mi se učinilo da osećam blagi pritisak njegove noge na moju. Pomerila sam lagano nogu i sada su nam se butine dodirivale. Nije se pomeri. Ćutke smo pili kafu i gleadli TV. Nakon izvesnog vremaena pitao me je

Rating: 4.3/5. From 240 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gari
Gari
Guest
11. ožujka 2022. 20:55

Sekice ,molim te pisi i dalje o vasim lijepim dozivljajima ,predivno opisano svako momenat svaki osjecaj .. Super price ocekujem jos bolje price sa svim ovim divnim opisima super?????

milojko
milojko
Guest
Reply to  Gari
12. ožujka 2022. 12:52

najbplje brat seki smjesti

Miki
Miki
Guest
Reply to  milojko
14. travnja 2022. 00:30

Brat ga sestri najbolje smesti, jesi ga ti smestio tvojoj kako je bilooo jeste uživalii…

Ivan
Ivan
Guest
18. lipnja 2022. 16:27

Ja sam svojoj prvi put kad sam imao 16 a ona 17 g.