Please wait...

Ja sam poševila sve dečke svoje kćeri, tako ću i tebe

Luka je znao da je njegova nova djevojka prije spavala s nekoliko momaka, on je to prihvatio, ali kad ga je Tamara odvela u svoj dom ne selu za vikend, bio je suočen s dosta neobičnom situacijom. Situacijom sa kojom se malo tko može lako nositi.

Njezina majka Ema, koja je bila toliko jebozovna za svoje godine da mi je se odmah digao, ga je pozdravila s osmijehom, a onda se naslonila na kčerkino rame i rekla:

– Ne znam šta ste vas dvoje radili u gradu, ali ovdje će te spavati u odvojenim sobama.

– O mama… – Tamara je rekla.

– Nemoj ti meni mama, znate pravila, a ja sam sigurna da tvoj dragi Luka razumije moj položaj. – mama je povikala.

On joj je samo potvrdno klimnuo glavom vidjevši da nema nikakvu drugu alternativu. Cijela ga je obitelj dobro prihvatila, bili su uslužni i stvarno je mislio da će to biti odličan vikend, iako se činilo kao da će ga provesti u celibatu. Sve je izgledalo tako dok pred spavanje nije shvatio što njezin \”O mama\” odgovor stvarno znači.

Luka je poljubio Tamaru za laku noć ispred vrata njezine spavaće sobe i pošao prema svojoj sobi gdje je ugledao njezinu majku kako sjedi u krevetu gola. Naravno, on je mislio da je u pogrešnoj sobi za trenutak, ali ona ga je obavijestila da je ušao u pravu sobu. Imala je dvije čaše viskija na noćnom ormariću i jednu je pružila prema njemu.

– Mislila sam da bih htio imati malo odmora i razgovora prije odlaska na spavanje… – rekla je ona.

On je bio potpuno šokiran onim što se događa, ali u isto vrijeme četrdeset godina stara gospođa Ema je bila u tako dobroj formi, a kosa joj je padala na njezine grudi poput legendarnih sirena da je postao jako uzbuđen.

– Mislite li da će Tamari biti normalno da nas dvoje ovako sjedimo? – upitao je, uzimajući čašu i sjeo pokraj njezinog okruglog i čvrstog dupeta.

– Naravno, ja sam jebala sve njezine dečke, čak i dvojicu od njezinih najboljih prijateljica – to je vrsta obiteljskog rituala. – pohotno je odgovorila.

– A vaš muž? – pitao sam.

– Moj Darko? Vidiš onu malu rupicu tamo, – rekla je i pokazala u tom pravcu sa prstom, – To je rupa u našoj spavaćoj sobi, on voli gledati, zar ne Darko, – povika mu dok mu je mahala kroz tu rupicu.

Luka je se zamalo ugušio u svom piću, a jebanje njezine majke i to ispred njezinog oca činilo mu je se potpuno neprikladnim, bio je posramljen. Međutim kada ga je počela maziti preko bedara i polako prelaziti preko njegovog kurca shvatio je da nema potrebe da bude stidljiv.

– Zašto ne skineš hlače, a ja ću ti ga popušiti… – nasmiješila se, te mu pomogla otkopćati košulju.

Zatim je povikala:

– Požuri sa skidanjem. Moj dragi Darko postaje nestrpljiv ako se ništa ne dešava.

Sada Luka nije bio posve uvjeren da je ono što je do sada radio bilo dobro, a njegov kurac se nije mogao dignuti sve do trenutka kad mu je Ema skinula gaće bacila ga na krevet, raširila njegove noge poput piletine i prišla uz njega. Njezine velike usne, meke poput baršuna, skliznule su niz njegov penis a on je ostao bez zraka. Pušila mu ga je u dugim pokretima dok mu je drugom rukom držala vruća jaja.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare