Kresao sam mamu od prijatelja

Zadnja godina srednje škole je koliko stresna, toliko i puna ugodnih događanja za svakog maturanta. Ni moja nije bila ništa drugačija od navedenog. Pripreme za maturu i konstantno učenje bili su jako opterečujući, ali…nismo imali nikakvih drugih obaveza, osim pokoje sportske obaveze ili, eventualno, kakav izlazak vikendom, a i to restriktivno.

Ja i moj najbolji frend smo se zajednički pripremali za maturu. Odrasli smo skupa, jer su nam i roditelji prijatelji otprije, tako da smo išli zajedno u osnovnu školu, a nakon nje i u srednju, i to u isti razred. Svako poslijepodne smo učili zajedno, naizmjence kod mene ili kod njega, pod budnom paskom naših roditelja.

Jedno popodne bio je red na učenju kod njega. Ja sam stigao oko 16 sati sa svim knjigama, spreman za učenje, ali…frend nije bio kod kuće, samo njegova mama. Na moj upitni pogled mirno je rekla:

– Marko ima trening danas do 19 sati i tata ga je odvezao. Ti ćeš ovdje učiti pod mojom paskom, tako sam dogovorila sa tvojom mamom. Sad se raskomoti, a ja ću ti napraviti sok, pa možeš na miru učiti. Ako ti nešto ne bude jasno samo pitaj.

Slegnuo sam ramenima, i preko volje se prihvatio učenja. Markova mama se motala po kuhinji radeći uobičajene kućanske poslove, te sam ju sve ćešće počeo pogledavati poskrivečki.

 

Tijekom studentskih dana došla je par puta u posjetu Marku, a mi smo koristili njegovu odsutnost dok je na predavanjima za vruči sex u iznajmljenom stanu koji smo dijelili.

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx