web hit counter

PUSICA kreće sa potvrđenim članovima

.com osim dobrih i najčitanijih priča na balkanu i šire, portal Pusica ima dating stranicu za upoznavanje, razmjenu iskustva, intimne priče, dodavanje erotskih slika, video filmića i ono najvažnije upoznavanje i uživo.

Nakon dugo godina u takvom svijetu naišli smo na svakakve ljude, dobre, simpatične, a i ono suprotno.

Nama je uvijek bio cilj ugostiti one dobre, ljude koji imaju neku ludu maštu ili neostvarenu želju ili želju sa partnericom ili partnerom.

Primjetili smo u cijelo to vrijeme da osobe se lažno predstavljaju svugdje, od Facebooka preko instagrama, Twittera, a da ne govorimo na svim erotskim portalima, kao i kod nas do danas, skidaju slike i videa od drugih portala, mreža i postavljaju kao svoje i lažu druge članove koji žele uspostaviti neki konkretan kontakt.

Zato nakon svega toga, odlučili smo od sada pa na dalje, da Pusica.com dating stranica bude samo za potvđene članove, znači članovi koji potvrde svoju autentičnost.

Znamo da je to jako teško, ali nama se ne žuri nigdje niti imamo ikakve koristi od upoznavanja članova. Tako da se zna to radimo samo za one prave ljubitelje swinga i druženja.

Ljudiii želimo Vam punoo dobrog druženja !!!

Učlani se ovdje ako ste ozbiljni i želite nešto konkretno

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx