Moj bivši učenik

Moj bivši učenik


Eh da, život, uvijek ti se okrene naglavačke nekim neočekivanim događajem, no krenimo redom. Zovem se Ružica, bez lažne skromnosti, izuzetno sam obrazovana i gdje god da sam radila bila sam uspješna. Ali klavir, e to je moja najveća ljubav, i slobodno vrijeme provodim za njime.

Nakon završetka fakulteta sam se udala za mladića s kojim sam bila još od osnovne, ali jednostavno nije išlo i vrlo brzo smo se razveli.

Od onda nisam nikoga imala. Pred tridesetima odlučila sam dati otkaz na poslu kako bi se malo posvetila sebi. Novac mi nije bio problem, davala sam sate klavira i tu sam dobro zarađivala, tako da sam si mogla priuštiti pauzu od nekoliko mjeseci bez posla od 8 – 16.


Jednog dana su mi doveli nekog klinca od kojih 15 ak – 16 ak godina, ništa posebno, spremala sam ga za akademiju, roditelji su dobro plaćali, a s obzirom da je bio dobar učenik, nije bilo nikakvih problema po tom pitanju. Ali drugi problemi su došli, očito je da sam se tom dječaku jako svidjela. Ponovno, bez lažne skromnosti, visoka sam, zgodna i dobro građena i svjesna sam toga, možda sam mogla imati koga sam htjela, ali me jednostavno muški nisu zanimali.


Jednom mi je dodirnuo nogu, malo me razljutila ta njegova drskost, ali brzo je sklonio ruku tako da nisam reagirala, čak mi je i laskalo. To se ponovilo nekoliko puta, nije bilo teško pogoditi da sam mu privlačna, čak sam vidjela nabreklinu na hlačama, među njegovim nogama: Jasno je što dečki u tim godinama žele, ne mogu reći da mi nije laskalo, ali to jednostavno nema smisla, a takvih sam iskustava imala i prije i poslije.


Kojih pet godina kasnije otišla sam u jedan klub i vidjela sam jednog naočitog mladića, u ranim dvadesetima kako svira klavir, bio je odličan, onda je zasvirao neku melodiju koju sam često koristila u podučavanju, kada sam ga malo bolje pogledala, učinio mi se nekako poznat, da to je on. Ni sama ne znam, prišla sam mu, čestitala.

Zbilja je zgodan i naočit, nije me zaboravio i bila sam nekako sretna zbog toga.

Predstavio me – e to je moja nastavnica klavira od prije nekoliko godina.

Nasmijala sam se bilo mi je drago. Pijuckali smo piće, gutala sam ga pogledom. Prekrižila sam noge i jedva primjetno sam ih trljala, osjetila sam kako mi se mačkica vlaži. Bila sam uzbuđena, nisam s nikim bila godinama, a ovaj me mladić uzbudio.

Pa ako ne smeta mogao sam vas ja odvesti još uvijek znam gdje stanujete – ponudio je.

Pristala sam sa smiješkom, a pri tome sam se pitala dali sam normalna.

Kada smo stigli pozvala sam ga gore na čašu vina, sjeli smo, pijuckali vino skoro smo popili cijelu butelju. Gledala sam ga zaljubljeno, dolje sam osjećala toplinu i vlagu, bila sam uzbuđena, u plodnim danima, hormoni su mi divljali, u kombinaciji sa zgodnim mladićem u dvadesetoj i vinom, kao kada imaš upaljenu šibicu u cisterni benzina.

Lagano mi je uzeo ruku i htio me poljubiti, možda bi bilo pametno prekinuti. Umjesto da prekinem lagano sam se raskomotila, došla do njega i krenula ga nježno ljubiti.

Dirao me po tijelu, šapnula sam mu da ga želim, lagao mi je skidao crni kombinezon ispod kojeg sam imala samo crni grudnjak i crne gaćice.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38