Razmjena partnera

Bio je to dosadan razgovor između Ane, moje žene i naših gostiju, Sanje i Borisa, uglavnom o davno prošlim školskim danima, a prošli su pred dvadesetak godina. S Borisom se nisam imao o čemu razgovarati, nogomet ga ne zanima, a poslovno se bavimo različitim poslovima tako da ni tu nemamo zajedničkih tema. Razmišljao sam kako bih razbio učmalu atmosferu i ubacio neku iskru da se nešto promikjeni. Kao da mi je čitai misli odjednom se ubacio Boris “Ljudi ajmo bacat kockice, na pameti mi je zanimljiva igrica“.

„Pretvorio sam se u uho“ rekao sam, “i ja“ nadovezala se Sanja, dok ga je moja žena začuđeno gledala. “Evo ovako“ počeo je“ svaki od nas baca tri kockice odjednom“. „A u što se igra? “ pitao sam. “Strpljiv spašen“ rekao je i nastavio“ onaj koji ima najmanji zbroj skida dio odjeće, znači bacamo kockice na svlačenje, hehehe“, “Zašto ne, djeluje mi zabavno, odrasli smo i ne sramimo se jedni drugih“ rekla je moja draga. “E ali to nije sve, ako netko baci tri šestice ima pravo tražiti da se netko odmah skine do kraja“ dodao je na kraju. „ Može, ja sam za“ rekao sam, “i ja i ja“ procvrkutala je Sanja, a moja je samo slegnula ramenima i rekla „ako ste svi i ja sam, a nemojte kukat poslije ako bude i seksa, nema kajanja poslije.. . “

Bacanje kockica je konačno trazbilo monotoniju koja je do tada vladala. Imao sam sreću i mogao sam gledati dvije žene kako se svlače, dobro za svoju sam znao kako izgleda, međutim Sanju sam baš rado htio vidjeti bez tekstila na sebi. Napeto je bilo gledati kako je morala skinuti majicu i kad smo vidjeli da ne nosi grudnjak ispod. Lijepo na ženama je to što su različite. Na velike i jake grudi naviknuo sam se na svojoj ženi i pravo osvježenje je bilo vidjeti Sanjine gotovo ravne grudi s velikim tamnim bradavicam i areolama.

Dok sam još uživao bacila je Sanja kao za napast 3 šestice. Nastala je debela tišina, nit disanje se nije čulo dok kažiprstom nije pokazala na mene. Što je rečeno ie rečeno i prvo sam skinuo hlače i gaćice i moja batina ponosno se izdužila pred njom. Zahihotala je „misliš da si me prestrašio s tim, pa Ana mi je već odavno rekla što nosiš među nogama“. „Pa da ne bi ostalo samo na pričama, ne bi li sama probala, dođi idemo“ rekao sa, uhvatio ju za ruku i povukao zamnom u spavaću sobu, praćen začuđenim Borisovim pogledom, ali igra je i bila njegova ideja i mora se pomiriti s posljedicama. Sanja i ja ćemo se sada igrati na drugi način, a da ni njemu ne bude dosadno pobrinut će se moja draga.

Mi smo tu u svom elementu, davno smo odlučili da dok god naša ljubav, a seks pogotovo kao takav opstaje trebaju ponekad promjene. Po našem mišljenju nakon svakih desetak godina braka dobro će doći jedan seks za jedniu noć i nakon toga odluka ostajemo li zajedno ili svaki na svoju stranu. U svakom dosadašnjem takvom slučaju ostali smo zajedno i na dalje ne odtajemo od promjene partnera.

Dovukao sam Sanju u našu sobu i bacio ju na krevet. Oslobodio ju slipa, koji je još krio njenu mačkicu od mog znatiželjnog pogleda. “Daj da ju probam“ rekao sam, našto je ona bez oklijevanja, do tada stisnute noge raširila što je više mogla i ja sam naprosto zagnjurio glavom među njene noge. Ona me je s obje ruke uhvatila za glavu i pritisnula ju na sebe, na svoje krilo i zastenjala kad sam prstima raširio njene usmine i udahnuo čarobni miris kojeg obožavam, nema uzbudljivijeg mirisa od navlažene, narajcane pičke, nema garant. Onda sam ju htio cijelu, raširio sam ju i pusti njen sok da curka van, lizao sam ga, bio je malko gorkast, ali me je to još narajcalo, mislio sam da će mi kurac izletjeti iz futrole.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx