Ludi doček nove godine,najprije susjed pa onda njegov sin

Protekla godina bila je jako teška za mene.Prolazila sam kroz mučni razvod i napokon se razvela.Ostao mi je elitni četverosobni stan. Željela sam ga prodati i odseliti se da me ne podsjeća na mučan život s mojim bivšim.

Imam 29 godina i dobro izgledam. Nemam djece i ako bih to jako voljela. Ali nakon svega hvala Bogu da ih nisam dobila s bivšim mužem. Velika potpora bio mi je komšija Zoran koji živi iznad mene.On je samohrani otac sina Nikole koji ima 19 godina ali po izgledu bi se reklo da je stariji. Činilo se da mu je otac brat.

Za doček Nove godine bila sam tako deprimirana.Svi su nešto isplanirali, svi negdje slavili, veselili se a ja ništa. Bilo je 20 sati i otišla sam se okupati. Malo ću pogledati TV i u krevet. Baš kada sam osušila kosu netko mi je pozvonio na vrata. Bio je to Zoran sa tanjurom kolača.

– ”Dobro veče komšinice. Malo mi je bilo dosadno pa sam došao da vidim šta radiš.Ove kolače je donijela Nikolina djevojka.”

Bila sam presretna što ga vidim. Pozvala sam ga u stan. Popili smo kafu, pojeli malo kolača i slušali pjesme sa televizije.

– “Bože kako si lijepa” rekao je Zoran.

Prišao mi je i poljubio vrat, bradu pa onda usne. Dvije godine nisam bila intimna sa muškarcem. Od kada je krenula kriza sa bivšim mužem. Ne nisam smjela tada misliti na njega. Zagrlila sam Zorana, zadrhtala i uvalila mu jezik u usta. Podigao me na radni stol kod sudopere i raširio noge. Imala sam haljinu na sebi. Skinuo mi je gaćice i čučnuo između mojih nogu.Polizao me od klitorisa do otvora a onda zabio jezik u moju vrelu unutrašnjost.

– “JAO!” ciknula sam i počela drhtati od ugode. Nabijao je jezik što je dublje mogao a prstima dražio moj klitoris

– “O BOŽE….MOJ BOŽE…ZOKI….AJ KAKO DOBRO TO…IHHHHH…RADIŠ!!!! TOOOO!!”

dahtala sam i na kraju uzviknula.Tijelo mi se zgrčilo a jecaji se pretvorili u vrisak užitka. Zoran se podigao i skinuo mi do kraja haljinu. Ostala sam potpuno gola. Zgrabio je moje bujne sise u svoje dlanove. Nakon što ih je izmijesio i izmilovao zario je glavu u njih. Duboko je disao i stenjao dok ih je ljubio, lizao i grickao bradavice. Ja sam nekako otkopčala hlače i zgrabila u ruku njegov kurac. Počela sam mu ga drkati a on glasno stenjati. Naglo me privukao, ovio moje noge oko sebe i svom žestinom ga nabio u moju pohotnicu koja je bridila. O kako je bilo lijepo opet osjetiti kurac u sebi.A moj komšija Zoki bio je pravi tehničar. Potpuno me izludio!!!! Ostajala sam bez daha, vrištala sam, stenjala i jecala i svršila par puta prije njega.Uistinu je znao zadovoljiti ženu. Nakon tako fantastičnog seksa otvorili smo šampanjac prije ponoći i nazdravili. Na žalost koliko se ja trudila više mu ga nije bilo lako dignuti. Pušila sam mu ga, drkala i oralno ga zadovoljila. Svršio je po mom licu i vratu. No u Novu godinu ušli smo u strastvenom vrtlogu strasti. Na mom krevetu strasno i požudno smo se sjedinili. Bio je to moj naljepši doček. Sutradan kada sam se probudila mog Zokija nije bilo.Na stolu je bila crvena ruža i poruka

– “Vidimo se opet mačko.Hvala za naljepši doček”

Tada je zazvonilo zvono na vratima i pohitala sam u kućnom ogrtaču s dubokim dekolteom. Otvorila sam vrata uvjerena da je to Zoki. Ali bio je to Nikola. Vidjela sam kako mu je neugodno i da ne skida pogled s mog dekoltea.

– “Sretna Nova godina komšinice” rekao je zbunjeno. Pozvala sam ga unutra i ponudila kafom. Nisam skidala ogrtač. Osjetila sam iza sebe da mi je prišao. Obujmio me svojim snažnim rukama i privukao k sebi. I preko traperica osjetila sam kako mu je kurac tvrd.Dahtao mi je na uho dok je dizao ruke do mojim grudi.

– “Ljepše cice nisam vidio. Dopustite mi da ih dirnem” prodahtao je.

– “Ne govori mi vi, nisam tako stara” rekla sam mu oštro. Imao je čarobne ruke.Mijesio mi je sise, ljubio vrat i požudno dahtao. Okrenula sam se prema njemu i svukla ogrtač. Ostao je zapanjen. Voda za kafu je provrila ali smo je isključili. Prišao mi je, malo se sagnuo i počeo ih je ljubiti i lizati.Jednu ruku spustio je na moje međunožje a ja sam je odmaknula

– ”Ne” uzviknula sam.

– “Molim te…Znam da to želiš koliko i ja…Dopusti da ti pokažem kako mlađi može zadovoljiti…”dahtao je.

Toliko me zapalio da mi je požuda nadvladala razum. Podigao me na ruke i odnio do radnog stola kod sudopera.

– “Neee!” vrisnula sam pa se nasmijala.“Ajmo u moju sobu, ovdje mi nije ugodno”.

Otišli smo u sobu. Ja sam legla na sredinu krevetu a on se skidao. Mali je imao tijelo iz snova. A tek kurac…Ajme san svake žene, puno deblji i veći nego njegov stari. Legao je kraj mene i počeo mi cuclati bradavice a kažiprstom milovati klitoris. Drhtala sam kao list na vjetru. Raširila sam noge a on je legao na mene.

– “AJDE MILI…JEBI ME…NE MOGU VIŠE IZDRŽATI”.

Namjestio ga je na otvor moje pohotnice i počeo ga lagano gurati. Zatvorila sam oči i prepustila mu se. Nije odmah mogao prodrijeti. Stenjala sam i sve se više znojila. Osjetila sam kako me širi i puni. Napokon je uspio. Zajecala sam i zadrhtala. Legao je i čvrsto smo se zagrlili. Najprije ga je polako vadio i gurao natrag a onda sve brže i žešće kako sam ja počela miješati kukovima. Sve brže sam se uvijala ispod njega. Tijelo mi se zatreslo kao na struji u naletu orgazma. Kada sam se smirila okrenuli smo se i sada sam ja bila na njemu. Dok sam skakala na tom tvrdom, mladom kurcu on je lovio moje sise koje su skakale dole gore. Zatvorio je oči i počeo se tresti. Podigao se, sjeo i u čvrstom zagrljaju oboje smo svršili.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x