web hit counter

Razvalio sam udatu ženu

Upisao sam fakultet u Užicu, i kao svaki mladi i napaljeni u tim godinama žudio sam za seksom i odmah krenuo da tražim nešto da pojebem. Razmišljao sam da nađem neku matorku i da je izjebem do maksimuma, pa sam krenuo da tražim po raznim sajtovima. I tako vreme je prolazilo kad mi je jedan dan stigla od jedne udate žene iz okoline.

Počeli smo da se dopisujemo iz dana u dan, pisala mi je kako je usamljena jer joj muž radi u inostranstvu, i kako joj mnogo fali , a da je veoma privlače mladi momci i da želi da je neki mladi kurat izjebe, upravo sam ja takav bio. Jedno veče dok smo se dopisivali počeli smo da razmenjujemo slike, kad mi je ona tražila da slikam svoj penis, a za uzvrat će ona meni slikati svoju macu. Ja sam joj uslikao svoj penis, koji je bio puno iznad proseka nekih 23cm i ogromne debljine.

U prvi mah mi nije verovala da je moja slika i ostala je u šoku, međutim posle sam joj poslao kratki video, kao dokaz posle čega je ona ostala šokirana, jer do sada nije videla penis tolike dužine i debljine. Odmah mi je napisala da će sutra uzeti u firmi slobodan dan i da dođem kod nje, jer što pre želi da me proba. Dogovor je pao i sledećeg dana negde oko podne sam krenuo kod nje. Putovao sam autobusom nekih sat vremena a ona me je čekala na autobusnoj.

Čim sam izašao primetio sam je, bukvalno sam ostao u blagom šoku, izgledala je još bolje nego na slikama. Crna duge kose, srednje visine ali fantastične guze u koju nisam prestajao da gledam. Prišla mi je pozdravili smo se, a ona je lagano spustila ruku preko mog penisa, koji je počeo pulsirati i lagano dizati. Povukla me za sobom u taksi i samo rekla tiho kreći želim ga. Kroz deset minuta smo već bili u njenom stanu, odmah s vrata me je odvukla u svoju sobu i bacila na krevet.

U sekundi sam ostao go a ona je uzela moj poludignuti penis u ruke i krenula da ga drka. Malo po malo počela je da ga oblizuje i guta. Bukvalno se davila probavajući celog da ga stavi usta, a ja sam je šamarao dok joj je pjena izlazila na usta. Primetio sam da voli grubo, pa sam polako počeo da preuzimam ulogu glavnog, povukao je na sebe i oborio na stranu. Uspravio sam se a nju okrenuo na stomak i naguzio i počeo trljati po maci. Trzala se uvijala, molila me da joj ga stavim, a ja sam lagano prineo na ulaz i zakucao u nju. Jako je vrisnula a skoro je ceo bio u njoj.

Lagano sam počeo vaditi i vraćati ubrzavajući tempo dok nije počeo ceo ulaziti u nju. Ona je sve glasnije uzdisala i puštala glasne krike, dok sam se ja sve jače zakucavao u nju. Nije prošlo dugo počela je svršavati uvijajući se na moj penisu. Glasno je uzdisala, i govorila kako je neverovatno i da ne prekidam. Nije mi trebalo dva puta govoriti, uzeo sam je za kosu i ubrzao maksimum, jaja su pljeskala od macu dok sa se zabijao kao lud u nju.

Posle par minuta okrenuo sam je na leđa, raširio noge i počeo zabijati. Krenula je glasno da vrišti i bukvalno jauče jer se ceo ulazio u nju brutalno jakim naletima. Ponovo je počela da svršava, dok mi je zabijala nokte u leđa. Ja sam gubio razum, postajao sam sve napaljeniji slušajući je kako glasno uzdiše, i osetio da ubrzo svšavam. Rekao sam joj svršavam a ona me je samo navukla na sebe i rekla ne vadi, pribila me a ja sam ubrzo počeo puniti njenu macu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx