Redaljka za godišnjicu braka

Te večeri, bila sam jako napaljena, gledala sam erotski film….mokra sam bila, mašta je proradila, ludilo. Muž je došao nešto kasno, umoran od posla, bezvoljan. Navalila sam na njega, ali ništa se nije dešavalo.

Gledao je u mene kako se mazim, kako gorim…skočio iz kreveta i rekao hajde spremaj se.

Pitala sam ga gde idemo, a on je samo rekao kreni i videćeš, dopašće ti se siguran sam.

Seli smo u kola i krenuli  ka obližnjem gradu, ka  jednoj ispostavilo se srednjoj školi.

On je izašao iz kola i pre toga mi je dao masku i rekao da je stavim na lice. Ćutala sam i gledala za njim. Iz škole je izašlo 7’8 momaka, verovatno sa treninga,Nešto je pričao sa njima, neki su se smejali, neki odmahivali rukama i otišli. Nešto im je davao, nisam videla šta.

Petorica su krenula sa njim ka kolima, uplašila sam se malo. Zaustavili su se nedaleko od kola kada mi je on prišao i rekao da izađem.

Izašla sam, i tada mi je rekao svoju nameru…bila sam zblanuta, ali priznajem i veoma zaintrigirana, jer sam još uvek bila jako napaljena.

Rekao mi je…pošto te nisam izveo nigde za godišnjicu braka, ovo ti je moj poklon.

Rekao mi je da se okrenem i oslonim rukama na zadnje sedište. Pravila sam se NAIVNA, MADA SAM OSEĆALA ŠTA NAMERAVA.

Skinuo mi je gaćice…i pozvao jednog od njih. Osetila sam ruku tog srednjoškolca na svom dupetu….izvadio je svoju kitu…navukao kondom i prošao njime kroz usmine….tako da sam maltene odskočila. Osetila sam kako ulazi u mene, nije mu bio veliki…uhvatio me je za kukove i navlačio…Brzo je svršio.

Za njim je došao drugi…..oh bio je poveliki. Muž je seo na zadnje sedište tako da sam mu mogla popušiti….to ga je uzbuđivalo do ludila. Onaj klinac me je tucao žestoko, osećala sam kako njegova jaja lupkaju….mazio mi je palcem čmar, bockao ga….nisam htela ni smela ništa reći, ali sam ga želela i u guzi.

Kao da me je čuo…na kvarno je skinuo kondom i sjurio mi ga u guzu…….Malo me je zabolelo ali sam mogla vrištati od zadovoljstva. Osetila sam kako pulsira…zastenjao je i nije ga vadio…osetila sam kako kulja..kako se izliva litra sperme u mene.Curilo je niz butine…….

Ostali su malo negodovali jer su me morali tucati preko njegove sperme…ali im nije smetalo puno….

Sledeći je brisao maramicom…..tucao me je u ribicu……kada ga je izvadio svršio je po guzi…..

Peti, nećkao se, a oni su ga gurkali i šaputali

“hajde, sada ti je prilika budalo”…

ukapirala sam da je bio nevin. Ali kada sam osetila…imao je najveći od njih…oni su se smejurili….Ušao je polako….dlanovi su mu bili znojavi.Tucao me je lagano, verovatno se bojao da ne svrši pre vremena….dobro je to radio, mačkica mi je bridila, palila me je misao sa koliko njih sam te večeri…bilo mi je uhhhh.

Ubrzavao je, prosto me je cepa, a ja sam mužu gutala do jaja……kako je mali svršavao, tako je i moj muž svršavao i punio mi usta…..Dok me je tucao….kondom je pukao, i osetila sam kako prska u meni, stiskao mi je guzove, zabijao do kraja, osećala sam ga kod  želuca…….Verovatno je sva sperma koja se skupljala do tada završila u meni…Osećala sam toplo niz noge…ćutala sam.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj