Mlada studentica je voljela starije muškarce

Bio sam u kasnim četrdesetima i upravo se razveo, pošto je žena odlučila da joj treba mlađi. Uspio sam riješti rastavu tako da sam dobio i svoju omiljenu kuću uz jednu našu poznatu rijeku. 

Bilo je ljeto i taj dan sam cijelo dopodne kosio travu i radio nešto oko kuće, pa sam se popodne odlućio malo rashladiti u rijeci.

S obzirom da nisam volio gužvu, otišao sam na jednu, malo zabačeniju plažicu uz riječne brzace, tj kaskade. U biti to je bio više komad dna rijeke koje je sad imala nizak vodostaj i taj dio je virio van. Uglavnom, odložio sam ručnik i dvije limenke piva na plažici i polako ušao u vodu. Bila je hladna i mislio sam da mi se kurac uvukao u jaja od hladnoće, a jaja da su veličina graška. 

Kad sam se malo klimatizirao sjeo sam na one kaskade i uživao u vodenoj masaži. Odjednom je žubor vode i pjev ptica prekinuo ženski glas:

– Oooo.. . susjed, pa to ste vi. 

Pogledao sam prema plažici i ugledao plavokosi curetak, vitak i visok, malo niži od mene kako je došao do moga ručnika. Super kratke hlačice i neka traka koja je trebala biti gornji dio kupaćeg je bilo sve što je bilo na njoj, plus ručnik za plažu u rukama. Pokušavao sam se sjetiti imena, a onda mi je pomogla jer je vidjela da sam se isključio potpuno:

– Gospon Ivica, to sam ja Jelena, od Matije i Anđelke iz sela. 

– Aaaa.. ti si! ! ! ! -pravio sam se iznenađen, a onda nastavio- Nisam te prepoznao.. . tako.. -pokazao sam rukama po zraku oko odjeće na što se ona nasmijala. 

– A da.. . niste me vidjeli po ljeti jer bi obično bila na moru, ali sad sam na faksu pa su pripreme za učenje u tijeku i odlučila sam ostati doma.. . blaženi mir je ovdje.. 

– S tim se slažem -kimnuo sam i nastavio uživati u masaži vode, a ona je odložila ručnik malo dalje od moga, skinula japanke i počela skidati hlačice. 

U prvi tren sam pomislio da nema gaćice jer su obje polutke guze bile nepokrivene, a onda je prstima istegla srolane gaćice između guzova identične boje kao i gornji dio. Nije imala neke sise, dvojkica, ali guza je bila savršena i duge mišićave noge. Osjetio sam kako mi se kurac budi usprkos hladnoj vodi. Onda je zagazila u vodu i krenula prema meni, te se spustila na kaskadu do mene i zatvorila oči uživajući u masaži. 

– Zar nije divno ovo.. ova masaža? -rekla je nakon nekoliko minuta tišine. 

– Je -rekoh, a onda dodah- Danas mi posebno paše, nakon košenja i radova po vrtu. 

– Oo.. pa vi ste onda iscrpljeni -rekla je i podigla se iz vode, te sam ustanovio da joj je kupaći postao proziran, te je sad postalo opasno tijesno u mojim kupaćim, a onda me obišla, te su uskoro njene noge bile sa svake moje strane, a ona me počela masirati po ramenima

– Dobra sam u masaži, bez brige.. 

Počela mi je masirati ramena i gornji dio leđa, te vrat. Moram priznati da je to radila super. Osjetio sam da napetost popušta u ramenima i vratu, a onda je tiho rekla:

– Moram priznati da imate dobro tijelo.. -sad sam se skoro naježio. 

– Jel se ti to meni upucavaš? -upitao sam ju šaljivim tonom. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx