Please wait...

Route 66 – Treba mi muško da me rasturi

Nakon burno provedene noći sa Samantom, ostao sam celo pre podne u sobi hotela i odmarao.

Ustao sam, istuširao se i spremio da izadjem napolje i negde ručam. Brzo sam pronašao mesto koje je bilo nešto izmedju fast-food-a i kalsičnog restorana. Klopa je bila topla i dobra, jedino je bio problem što nisu točili alkohol. Morao sam pronaći neko mesto i zaliti dobar ručak sa par krigli piva.

Route 66 – Sisata Amerikanka voli balkanski kurac

Iza ćoška sam nabasao na jedan od mnogobrojnih bajkerskih kafea. Ušao sam i zatekao polupraznu salu. Naručio pivo, zapalio cigaretu i počeo da kuliram.

Povremeno bi neko ušao ili izašao od gostiju iz kafića. Sve su to bili uglavnom likovi iz bajkerskog sveta. Onda je usledilo iznenadjenje.

U kafić je ušla ona. Visoka, mršava, sa kratkom plavom kosom. Bila je obučena kao poslovna žena. Crne pantalone i crni sako. Ispod je nosila belu košulju sa crnom kravatom. Na nogama je imala cipele sa visokom punom štiklom. Na glavi je nosila sunčane naočari sa velikim okvirom. Sve na njoj je delovalo poslovno i skupo.

Zastala je malo na ulazu, pogledala po kafani u uputila se ka meni. Sela  je  odmah za susedni sto. Sela je tako da smo oboje gledali u istu stranu. Ja bacih krišom pogled ka njoj i shvatih da je to jedna veoma zgodna i lepa žena u svojim četrdesetim.

Odmahnuo sam glavom i dohvatio se svog piva. Ipak je to bila riba izvan moje lige. Verovatno je čekala nekog japija u skupom mercedesu ili jaguaru, samo mi nije bilo jasno šta radi ovde. Ipak je ovo, pored toga što je bila bajkerska kafana, bilo mesto daleko ispod nivoa mesta koje jedna takva poslovna žena posećuje.

Izvadila je tanku dugačku cigaretu iz svoje skupocene torbice. Stavila je u usta i značajno pričekala. Brzo sam se snašao, poskočio sa stola i prišao da joj pripalim.

– Hvala – reče ona dubokim glasom i pogleda me preko naočara.

– Nema na čemu – odgovorih ja i nabacih svoj najbolji osmeh koji sam imao – verujem da sam time zaslužio da vas počastim jednim pićem.

Ona ništa ne reče, nego mi samo glavom pokaza da sednem za njen sto. Spustio sam guzicu na stolicu kraj nje i mahnuo konobaru da naručim piće.

Kad nam je konobar doneo piće za sto i udaljio se, pokušao sam da zapodenem neki razgovor. Ona je samo ćutala, ispijala piće i gledala u čašu ispred sebe. Nije mi bilo ništa jasno do trenutka kada se okrenula i počela tiho da priča.

– Nemoj ništa da govoriš, nego samo ćuti i slušaj me šta ću ti reći. Na kraju od tebe očekujem da mi odgovoriš samo sa jednim kratkim da ili ne.

Ćutke sam klimnuo glavom i ona nastavi.

– Ja na ovakva mesta zalazim povremeno samo sexa radi. Treba mi neko ko će dobro da me izjebe i da ga nikada u životu više ne vidim. Ukoliko pokušaš da mi posle toga praviš probleme, imam novaca i načina da ti zagorčam život i proklinješ dan kada si me upoznao. Znači, nema ljubavi, emocija, usluga, para ni bilo čega drugog osim sexa. Ako ti odgovara čekam te u autu ispred. – reče ona ostavi novčanicu od 10 dolara na sto za piće i ustade.

Nisam ni stigao da klimnem potvrdno glavom. Znala je ona da ću pristati. Izašao sam iz kafane i ispred je čekao crni veliki auto sa zatamnjenim staklima. Krenuo sam ka autu nesiguran da li je to to, i čim sam prišao zadnja vrata se otvoriše. Ušao sam unutra. Ona je sedela na zadnjem sedištu, pušila svoju tanku cigaretu i u ruci držala čašu pića. Limuzina je krenula. Unutrašnjost auta je bila velika i udobna kao moja dnevna soba. Krenuli smo u nepoznatom pravcu.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare