Romansa moje majke sa radnikom na selu (seks sa ciganom)

Majka na selu i njen Ciganin ljubavnik

Letnji radovi su bili u punom jeku. Iako smo živeli u gradu, bilo je vreme da odemo kod bake I deke na selo I da pomognemo kolioko smo mogli. Redovno smo išli I ja sam kao klinac voleo tih nekoliko nedelja letnjeg raspusta na selu.

Mama I ja smo otišli autobusom, jer je tata morao još nedelju dana da ostane u gradu da završi nešto u firmi pa onda da nam se pridruži, iako nije baš voleo te letnje radne akcije.

Sa druge strane mama je jako volela da idemo na sedlo kod bake I deke. Nedeljama pre polaska govorila je o selu, o lepoti prirode, o svojim drugovima i drugaricama koje je ostavila kada je otišla na fakultet i udala se za tatu. Kako se vreme polaska približavalo, uvek je birala pažljivo odeću koju će poneti. Bile su to uglavnom majice, i kratke letnje haljinice koje je mogla da nosi i da joj ne smetaju dok se vrzmamo po poljima i brdima iznad sela i dok pomaže deki oko stoke i slično. Bila je i mlada pošto su nas oni koji nas ne poznaju smatrali za brata i sestru jer me je rodila jako rano kada se zaljubila u mog tatu.

Kada smo stigli, baka i deka su nam se obradovali , a i mama je bila van sebe od sreće što vidi svoje roditelje i kuću u kojoj je odrasla. Prvi dani su protekli u obilasku rodbine, beskrajnim pričama, posetama njenih prijatelja iz detinjstva i slično.

Medjutim polako smo počeli da pomažemo, oko kuće i stoke.

Mama je visoka crnka, krupnih grudi i kukova, za kojom su se uvek okretali muškarci, a ona je te svoje atribute uvek ponosno isticala. Sada, kratke letnje haljine su joj još više pomagale, ili odmagale. Muškarci su se okretali za njom kada bi prolazila dvorištem ili ispred kuće, ili pak pomagala deki.

Ali mi nismo bili sami koji su došli na selo – celo selo vrvelo je od sezonaca i majstora koji su ili radili po njivama i gazdinstvima ili krečili i zidali odaje po selu. Tako je i ujak koji je živeo u kući pored dedine unajmio tri radnika koji su zidali kočinu i krečili nešto po kući. Bila su to tri mladića, krupna i mišićava, tamnog prekplanulog tena što od sunca što od činjenice da su bili romi sa juga Srbije koji su došli u bogatije krajeve u pečalbu. Mesecima nisu bili sa svojim porodicama i živeli su kao nomadi. Mama je kao najmladja u familiji i zbog činjenice da je bila doktorka, koju su svi uvažavali u porodici, dobila zadatak da bude poštedjena teških poslova i da sprema obroke za radnike.

Njena letnja haljinica bila je nemirna na vrelom letnjem vetru, napeta u predelu krupnih grudi, sa jasnim dekolteom i lepršava oko njenih golih nogu koje su mamile poglede ljudi po selu ali posebno trojice radnika.

Pošto sam se zezao po dvorištu, kao klinca koga su povezali da ima veze sa tom lepoticom iz grada, pozvao me je glavni od trojice radnika. Zvao se Safet.

Bio je krupan, i bronzanog tena, večito u šorcu i bez košulje, posebno kada smo se mama i ja pojavili, uvek je gledao da skine košulju kada je ona u blizini.

I ona je primetila njena i ja sam je tada upitao:

– Mama, zagledala si se u onog krupnog?

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
AngelOfLust
AngelOfLust
Guest
14. veljače 2024. 07:32

Posle dugog vremena da vas počastim novom pričom. Poprilično je duga nadam se da vam se dopada

Miki
Miki
Guest
Reply to  AngelOfLust
15. veljače 2024. 10:27

Stvarni događaj ili ne

AngelOfLust
AngelOfLust
Guest
Reply to  Miki
15. veljače 2024. 21:54

Stvaran je. Prepričan od žene koja je ovde glavna junakinja

Miki
Miki
Guest
Reply to  AngelOfLust
17. veljače 2024. 12:04

Zakon

AngelOfLust
AngelOfLust
Guest
Reply to  Miki
18. veljače 2024. 07:24

Drago mi je kada čujem komentare i da neko voli ono što pišem. Za nas autore to je jedina nagrada

Kvisko
Kvisko
Guest
29. veljače 2024. 00:29

Odlicna prica, svidja mi se jeste duza ali vrijedi svake procitane steanice.

6
0
Ostavi svoj komentarx