Please wait...

Route66 – Sexy Indijanka

Tulsa… Grad za koji sam čuo i pre nego što sam došao u Ameriku. Samo nisam mogao nikako da se setim po čemu sam znao taj grad i čuo za njega.

U svakom slučaju, odlučio sam da u ovom mestu ostanem par dana. Za to sam imao dva razloga. Prvo, jer sam želeo da se malo dobro odmorim i jedem kao čovek, i drugo, da pokušam da nadjem delove za motor. Nisam želeo da kablovi i svećice koje mi je Stivi zamenila počnu da pokazuju znake slabosti kad mi to najmanje treba.

Route 66 – Seks u troje sa dvije blizankinje

Lako sam našao hotel, koji je uz to imao i svoj zaštićeni parking. Zakupio sam sobu, istuširao se i bacio na krevet. Zaspao sam kao zaklan tako go na krevetu.

Kada sam se probudio, napolju je bio mrak. Osećao sam veliku glad za hranom i obukoh se na brzinu i napustih hotel. Bio sam u potrazi za nekim dobrim mestom sa dobrom hranom.

Tulsa je inače bio grad koji je jako pridavao značaj tome što Route 66 prolazi kroz njega. Bilo je to puno toga što vam je to jasno davalo do znanja. Jedna od takvih stvari je bio i bar na koji sam naleteo. Zadržao je autentičan izgled od pre više decenija, samo što je sve bilo lepo očuvano i okrečeno. Privukao me je prijatan miris roštilja i ja udjoh unutra.

Osoblje koje je radilo unutra, nosilo je uniforme karakteristične za period iz kog je poticao bar. Čak je i meni ostao nepromenjen. Seo sam za sto i simpatična konobarica mi odmah nasu kafu. Naručio sam stek i pivo i prepustio se uživanju.

Hrana je bila odlična i ja zadovoljan napustih restoran. Prošetao sam još malo i vratio se u hotel. Verovatno me je premor u kombinaciji sa punim stomakom savladao i ja brzo zaspah.

Svanuo je novi dan. Istuširao sam se i uputio ka restoranu koji sam juče posetio. Nisam bio gladan, ali bi mi prijala jedna kafa.

Seo sam i konobarica me odmah prepozna.

– Dobro jutro – reče ona nasmejano – kako ste danas?

– Odlično hvala. Ja bih samo jednu kaficu.

– Preporučujem vam da probate pitu sa limunom. Domaća je…

Malo se zamislih, jer nešto nisam bio gladan, ali sam bio radoznao, kakva je to pita sa limunom i rekoh:

– Može.

– Želite li neki preliv?

– Stavite neki po vašem izboru.

Ubrzo je pored kafe ispred mene bilo parče pite sa limunom. Odlična stvar. Veoma osvežavajuća i tako prigodna za doručak.

Pojeo sam pitu, popio kafu i izašao na ulicu da malo prošetam i bolje upoznam grad. Tako dok sam šetao, nabasao sam i na prodavnicu auto delova i nabavio neophodne delove za moj motor. Ljubazni prodavac mi objasni i gde mogu da odem da mi to zamene na motoru.

Vratio sam se do hotela, uzeo motor i pratio uputstva prodavca. Ubrzo sam bio ispred radionice. Objasnio sam majstoru koji problem imam i on reče da će za sat vremena motor biti gotov. Rešio sam da malo prošetam dok motor ne bude gotov.

Pažnju mi je privukla jedna mala izdvojena prodavnica. Bila je to prodavnica suvenira. Indijanskih suvenira. Bilo je tu raznih predmeta od kože, kamena i životinjskih delova, poput krzna, perja, kosti…

Prodavačica je bila jedna prelepa Indijanka. Mada moram da priznam da me je malo podsećala na žene iz Indije u Aziji koje sam imao prilike da vidim. Na svom vitkom telu je imala neku široku haljinu od čudnog materijala. Duga crvenkasta kosa joj je bila sakupljena u jednu veliku pletenicu na ledjima. Njene malo zakošene oči su davale onaj sexi izraz njenom prelepom licu. Prišao sam da vidim šta se prodaje, i priznajem sa namerom da je smuvam. Nešto na njoj me je jako privuklo.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare