Moja najbolja prijateljica

Ana, moja istinska, iskrena prijateljica, bila je više nego razočarana kad je, kako to obično biva, zadnja u nizu osoba iz našeg društva saznala da je suprug vara. Naročito su je pogodila dva aspekta te prevare, koja su se očitovala u činjenici da je i žena s kojom je to činio bila osoba od njezina povjerenja, zajednička nam prijateljica, ali isto tako i, kako mi je povjerila, spoznaja da je vara muž kojem je u svemu, pa i u seksu, na sve načine željela ugoditi. Ispričala mi je, vezano uz to, kako je njezin suprug strašno guštao na dobar felacio, posebice ako bi taj čin bio ukupan seksualni akt, odnosno ako bi se njime dolazilo do njegova svršavanja i tu stalo, bez ikakvog daljnjeg tijeka koji bi uključivao i njezin orgazam. I Ana bi, kazivala mi je, beskrajno puno puta pristajala na takav slijed događaja, čak ga i poticala, kako bi njezinom dragom bilo lijepo i kako bi, mislila je, ostao zauvijek samo njen.

Slušajući je kako gotovo sa zanosom priča o odanosti suprugu, bez obzira na iskustvo koje upravo proživljava, pomislila sam, doduše ne bez grižnje savjesti, da bih je na sličan način mogla i ja iskoristiti, da ne kažem zloupotrijebiti. Ana, znala sam to pouzdano, niti ne sluti da svoje djevojaštvo od preko trideset mogu zahvaliti ili pak spočitnuti biseksualnoj orijentaciji, u kojoj su izraženiju naklonost imale pripadnice ljepšeg spola, posebice one aktivne, one koje su više voljele pružati nego primati užitak.

Predložila sam Ani da prespava kod mene, obrazlažući kako će joj prijateljsko čavrljanje do kasno u noć zacijelo pomoći da lakše prevlada prvi dan teške emotivne krize. Ni ne sluteći kakvu joj zamku spremam bezglavo je uletjela u nju, zaplela se u mrežu iz koje se, sada sam već bila duboko uvjerena, neće tako lako izvući.

Nakon tople, mirišljave kupke odjenula sam se najizazovnije koliko sam to uopće mogla i zaogrnula se više no poluprozirnim ogrtačem koji je više otkrivao nego skrivao. Nisam stoga bila nimalo iznenađena kad sam od Ane dobila, bez imalo pretjerivanja, zadivljen pogled, popraćen komentarom o savršenom izgledu, koji je ona davno izgubila. Kasnije, u krevetu, uz tek blagi odsjaj mirisne svijeće, Ana je komentare o mojoj besprijekornoj ljepoti kombinirala sa svojom aktualnom situacijom, u smislu “sigurno me ne bi varao da izgledam kao ti”. Poticala sam je, naravno tako da to ne shvati, sve dalje u tom smjeru, vodila sam igru tako da bude što razočaranija u supruga i što više oduševljena mnome, ustvari mojim izgledom. Usput, u kontinuitetu sam je držala na temi oralnog zadovoljavanja njezina muža, tako da je uskoro posve otvoreno i vrlo detaljno pričala, koristeći se i terminima kao što su: lizala dlakava jaja i žilavi kurac, sisala glavić, gutala spermu…

– Uzbudila si me Ana, baš si me uzbudila – rekla sam joj u jednom trenutku, kad sam već doista počela teško disati.
– Zar i ti voliš pušiti? – bilo je posve neočekivano protupitanje.
– Ne Ana, ne volim, nisam nikad to niti probala, ja ti volim samo kad se meni radi jezikom – odlučno sam uzvratila.
– Nisam nikad to probala raditi. Je li ti je, Marina, ikad ljubila žena?
– Je Ana, puno puta, najviše i volim da mi je ljubi žena – gotovo sam već likovala nad svojom pobjedom.
– Pa bi li htjela da ti ja ugodim, kad sam toliko puta mogla onom gadu mogla bih i tebi, tako lijepoj i poželjnoj? – Anino pitanje značilo je moj konačan trijumf.
– Voljela bih, ako ti nije odbojno, ako misliš da bi mogla liznuti moju pohotnicu, jako bih htjela probati tvoje usne i jezik na njoj – razvijala sam dalje borbenu liniju, kako bi ishod verbalne bitke bio što izvjesniji.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Tara
Tara
Guest
25. prosinca 2020. 14:23

Kaslično si izkoristila prijateljicu sa sex dok je bila tužna ti si kontala da je tucaš kud ovaj svet ide, danas

MaliLepi
MaliLepi
Guest
Reply to  Tara
20. lipnja 2021. 08:38

E moja taro, ove price su smisljene kako bi se covjek/zena zadovoljavali citajuci, nebitno je l istina ili nije.. a u 99% slucajeva nije 🙂

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Tara
8. veljače 2024. 13:37

Ja i moja kuma tako uradimo kad smo tuzne

3
0
Ostavi svoj komentarx