Sa kave u krevet

Mirjanu sam prvi puta vidio dok sam ispijao kavu pod zidom, listao sam večernjak tek toliko da ostanem u formi, opuštanje na toplom suncu i kao svaki mačak uživam u tom. Podigao sam pogled listajući časopis, i ugledao privlačno lice uokvireno kratkom smeđom kosom. Ne znam jeli vam se dogodilo, da vas jednostavno zarobi neki pogled.

Časopis je završio na stolu dok sam ja ispitivao tople smeđe oči, ne znam ni koliko je trajao, činilo mi se cijelu vječnost. U smeđim je očima zaigrao nestašan plamičak, i tada sam pokazao pogledom na stolac do sebe. Kratko je klimnula glavom i već smo se gledali iz neposredne blizine. Pomalo bezobrazno počeo sam pretraživati njezine obline, uživajući u izloženom. Suknja do koljena nije mogla sakriti ljepotu nogu, i bokova, a skladni listovi su završavali u elegantnim sandalama visoke pete, koje su samo isticale skladnost nogu, nemarno prebačenih jedna preko druge. Ukupni dojam samo su pojačavale dobre grudi. Ponovno sam pogledao u oči i primijetio da i ona istražuje mene. Stigla je i njena kavica, pa smo stupili i u razgovor, no cijelo vrijeme je nešto strujalo između nas. Pogledi su se upijali i uhvatio sam sebe kako pratim pokrete njenih usana dok govori, zamišljajući kako bi bilo poljubiti ih.

Nesvjesno sam se obliznuo, primijetivši da se osmjehuje, očito da je zaključila o čemu razmišljam. Spustio sam pogled linijom dugog vrata, gutajući knedlu, koja se stvorila u mom grlu. Prošetali smo se malo, a pogledi su se i dalje ispitivali, propuštajući je kroz jedan prolaz, dotaknuo sam joj struk, stresao sam se od nekog udara, baš kao i ona, pogledali smo se i bez riječi krenuli prema automobilu. Bila je to najluđa trka, koju sam izveo zagrebačkim ulicama, između jurećih automobila, i zbunjenih pješaka. Miris sprženih guma dopratio me je sve do doma, ponudio sam je kavicom, ne misleći je pravit, niti je ona mislila pit, usne su nam se srele odmah u hodniku, a njen jezik lutao je mojim ustima, dok su moje ruke lutale njezinim tijelom. Trzanje uda podsjetilo me na to koliko sam uzbuđen, baš kao i trljanje njenog brežuljka o moj ud. Digao sam je u naručje, uz put skidajući sandale i odnio do kreveta u sobi. Pali smo po njemu oslobađajući se odjeće, jednako se ljubeći, i istražujući uzburkana tijela.

Okrenuo sam je već oslobođenu odjeće, na stomak ljubeći joj kralježnicu, dok sam rukama stezao dojke, a ud je za to vrijeme, već lupkao po vratima raja. Došao sam do obrijane i nježne ribice koja se sjajila od vlage, nježno je dodirujući samo usnama, dok se Mirjana dokopala mog uzdignutog uda i počela ga ljubiti, svojim vrelim usnama. Legao sam na leđa namještajući vrelu ribicu pravo na svoja usta, dok je Mirjana i dalje bila zauzeta mojim udom, usisavala ga je i onda naglo puštala iz svojih usta, što me je dovelo skoro do vrhunca. Ja sam prstima raširio ribicu nježno je ljubeći usnama i blago ugurao jezik u nju. Stisnula mi je ud toliko da sam mislio da će eksplodirati od navale krvi u njega i jezikom dirala malu rupicu na vrhu. Svršio sam u jakom mlazu prskajući je po licu i usnama, dok je ona zadovoljno mumljala sa udom u ustima.

Rating: 4.6/5. From 7 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x