Ludih 10 dana kod tetke

Prije četiri godine kada sam maturirao prekinuo sam s curom s kojom sam bio 2 godine.   Nisam mogao jesti ni spavati, a starci su se zabrinuli za mene.  Tada me je pozvala tetka da dođem kod nje u grad na 10 dana, takva mi je promjena odgovarala i odlučio sam prihvatiti poziv.   Nakon sat vremena vožnje u trošnom busu i penjanja na četvrti kat zgrade pred vratima me čekala ona, tetka Nevenka.   Tetka se inače nikad nije udavala, stara cura od 55 godina koja je jurila karijeru i sve žrtvovala zbog nje.   Za svoje godine je solidno izgledala, ali nikad nije bila jedna od onih za kojima bi se neko okrenuo na ulici.   Visoka 170, crne kratko ošišane kose, vitke figure ne premršava, ali preširokih kukova koji su se pojavili zbog stalnog sjedenja u firmi i slabe fizičke aktivnosti.   Kod kuće je nosila obične trenerke i stare traperice, a na posao odlazila u strogim farmerkama.   Mama i ja smo joj bili jedina rodbina pa je mene jako volila.

Pa di si mi Srdjane moj mili, nisam te vidila godinu dana.  Oćeš nešto jesti?> reče tetka i poljubi me u čelo.

Legao sam u dnevnu sobu i odmah utonuo u san kao bebe.   Nakon dobra tri sata spavanja digao sam se i otišao do kuhinje po jesti.   Bacio sam poled na sat, a on je pokazivao 21:35.   U tom trenutku upala je tetka u stan vidno iscrpljena.  
<Ćao mili.   Odo se tuširat i odmah spavat umorna sam jako.   Nemoj se ljutit pričat ćemo sutra kad dođem s posla.  >
<Ništa tetka samo ti odmori.   Laku noć.  >
Poslije večere dosađivao sam se i gledao televizor jer nisam mogao zaspat.   Kasno začuo sam neki udarac u mračnom hodniku kod wc-a, brzo dotrčao i upalio svijetlo.   Vidio sam tetku kako leži kod vrata podignute spavaćice taman toliko da joj se vrlo dlakava pička vidi.   Stajao sam par sekundi fiksiranog pogleda na njenu šubaru i  iznenađen činjenicom kako ona ne nosi gaće.   Naglo sam se osvjestio i pomogao joj da se podigne.   

<Zašto hodaš u mraku?>

Uhvatio sam je kao što mladoženja nosi mladu i ponio u njenu.  
sa smješkom je negodovala
spustio sam je u krevet i lagano rukom prešao preko pozamašne stražnjice.  
Kurac mi je htio iskočit iz gaća. 
poljubila me obraz blizu usana. 
Osjetio sam priliku i naglo je počeo ljubit.  Pokušavala se obranit ali sve što sam je dalje ljubio popuštala je.  Legao sam na nju i raširio joj noge. 
tihim glasom je rekla skoro odobravajući. 
Bokse sam skinuo i izletio je 18 cm velik kurac.  Prislonio sam ga na njenu dlakavu pičku i počeo ga lagano gurat, osjetio sam jak otpor, bila je vrlo uska, puno uža od moje bivše.  Polako sam ga vadio van i vraćao unutra laganim ritmom par minuta, a ona je snažno uzdisala na rubu vriska.  Odjednom me je počela odgurivat i vikat  
Izvukao sam ga van i odmaknuo se, zbunjeno gledajući u nju. 

Brzo sam se digao gotovo iz protesta i otišao bez riječi u dnevnu sobu.  Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu, da li sam trebao nastavit je jebat dalje ili da odem sad da je izjebem i sve što sam dalje razmišljao sve sam bio ljući.  Nisam mogao spavati, ništa me nije moglo umirit i negdje oko 6 sati ujutro čuo sam tetkine korake i vrata wc, ubrzano se spremala ko da se ništa nije dogodilo.  Krenula je u dnevnu sobu, ugledala me na kauču i počela mi držati govor o životu općenito kao da sam neki njen podređeni na poslu.  Klimao sam glavom i samo je promatrao njene široke bokove kariranoj suknji i ružičasti džemperčić.  Kurac mi se jako nadigao i isticao se pod pohlatom, a ona je to primjetivši skratila govor i otišla ubrzanim korakom u wc šminkat se.  Odlučio sam u glavi sad ili nikad i gol uzdignutog kurca krenuo prema wc-u.  Vrata wc-a su bila otvorena, i jasno sam ju vidio naguženu nad umivaonikom kako se gleda u ogledalo.  Zaletio sam se i uhvatio je od iza prislonivši kurac na guzicu.  Odigao sam joj suknju i strgnuo bijele gaće, a ona je stalno vikala 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx