Prvo gledaj, a onda možda budeš mogao i dirati

Prije desetak dana prekinuo sam nakon višegodišnjeg hodanja s Žanom. Umalo se nije srušila u nesvijest kad sam joj rekao da je gotovo.

A ja? Suh kao kišna godina. Odlučih tako, bez veze, provozati se malo autom, skočiti možda malo do mora ili Plitvica.
Bio je lijep, beskrajno dosadan sunčan dan, a ja napaljen do zuba. I samo što sam krenuo, nedaleko od naplatnih kućica prema Karlovcu stajala je i stopirala jedna dugonoga, crnokosa djevojka u takvoj minici da su joj samo noge bile metar i pol.
Stanem ja i otvorim vrata…

“Idete za Split?”, upitala je maznim glasom.

“Idem, idem.”, zamuckujem i mislim se, išao bi i za Atenu ako treba, takav komad je bila…
Držala se poput nekog nevinašca. Stisnula je noge i minicu navukla koliko je god mogla, a ruke je prekrižila na krilu pokušavajući skriti što je više mogla od svojih dugih, preplanulih nogu. Imala je oko 18 godina, duga crne kose, sunčane naočale, preplanuo ten. Velike sise su joj dobrano nategnule uski top, koji je bio barem dva broja premalen.
Brzo smo započeli razgovor, ispočetka općenito o vremenu i sličnim sranjima, a zatim smo se obadvoje potpuno opustili i počeli dobro zezati. Rekla je da se zove Ana i da studira povijest i zemljopis u Zagrebu, a sada ide natrag doma u Makarsku. Bila je vesela, otvorena osoba i vrijeme do Plitvica je proletilo u trenu.

Moj je klip već neko vrijeme bio budan, a miris njenog parfema nije nimalo doprinosio mom smirenju. Sve ćešće sam mijenjao brzine kako bih barem malo, barem slučajno dotaknuo te prekrasne preplanule noge. Primijetivši kako se očajnički trudim dotaknuti njezino meso, Ana se onako potiho nasmiješila i premjestila, onako naizgled nehajno, skroz na lijevu stranu sjedala, dotaknuvši cijelom površinom svoje tvrde butine moju znojnu ruku.

“Uh, kako je tu vruće!”, nakon nekog vremena Ana je prekinula sad već neugodnu tišinu.
Lagano se protegnula i opet onim nehajnim pokretom podigla svoju desnu nogu, savila je i stavila na sjedalo prislonivši glavu na koljeno pogledavši me onako ispod oka, izazivački. Još sam se malo suzdržavao praveći se da ju ne primjećujem, a onda sam kao slučajno bacio pogled na desno… Minica joj se bila povukla skroz gore do pojasa, a kroz malene, svilene bijele gaćice nazirala se tamna boja njenih kovrča.
Ne sjećam se više ni sam kako, ali nakon nekoliko trenutaka našli smo se u malenom šumarku negdje kod Plitvica. I dok su sunčeve zrake žarile, ja sam skriven u hladu, grabio prema ovom neočekivanom daru koji je pao s neba pred mene. Okrenuo sam se prema njoj, te stavio ruku na njenu vrelu, preplanulu butinu. Gotovo da sam ispod osjetio njenu uzavrelu mladu krv.

“Voliš gledati?”, prekine me ona.

“Aha… Ali još više volim dirati…”, nisam još to stigao ni progovoriti, a ona je već uzela moju ruku te je maknula sa svojih nogu.

“Prvo gledaj, a onda možda budeš mogao i dirati”, rekla je mazno.

Ostao sam kao ukopan, dok se preda mnom odigravala čudesna predstava. Skinula je naočale, još jednom bacila pogled, svojim očaravajućim zelenim očima, prema meni, a onda krenula desnom rukom lagano od koljena prema gore.
Lijevom rukom podigla je minicu, raširila noge, desnom se približavala rubu gaćica, a onda palcem odignula rub i kažiprst gurnula ispod njih. Ponovo me pohotno pogledala, te tiho zajecala dok je prstima marljivo radila po svojoj
pičkici. Uskoro su se na gaćicama pojavile mokre mrljice dajući mi do znanja što se kuha u njoj. Dok sam se suzdržavao da ne svisnem, ona je gurala drugu ruku pod top i istjerala svoju jedru, veliku sisu na svjetlo dana.
Bila je predivna, mlada, napeta. Malena tamna bradavica, pod trljanjem njene njezne ručice stvrdnula se i uspravila.
Ana se zatim okrenula prema meni i tiho prošaptala: “Sad, sad možeš dirati. Poliži mi bradavicu molim te…”
Pogledao sam je pun želje i polako približio jezik bradavici. Uh, koji je to osjećaj bio. Kad sam je dotakao on se još malo propela. Ana je rukama uhvatila moju glavu, nestrpljivo mi je gurnula u svoje svileno međunožje i pritisnula svom snagom. Osjetio sam miris paljevine među njenim nogama, tako je vrela bila. Sok joj je namočio cijele gaćice čineći ih mirisnim, ljepljivim…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx