Seks na plaži

Otišao sam jednog dana na plažu tražio sam sebi mjesto koje mi najbolje odgovoralo.

Uočio sam na destet metara ispred mene kako leži jedna atraktivna crnka sa bjelim šeširom i sunčanim naočalama.

Odlučio sam se smjestiti blizu nje kako bi imao u nešto dobro za pogledati, prostruo sam ručnik možda pet šest metara ispod nje.

Legao sam potrubuške i promatrao u nju nikako nisam mogao skinuti pogled s nje , raširila je noge i ja sam imao šta vidijeti.

Donji kupaći joj se malo pomaknulo na stranu vidio sam slatku picu obrijanu bila tako slatka da sam se jedva suzdržao.

Pokušavao sam se praviti da je ne gledam pravit se kao da spavam malo sam žmirkao kako nebi bilo sumnjivo.

Promjenila je pozu okrenula se potrbuške šteta no dobra joj je i guza bila donji kupaći joj se u šupak uvukao, guzu sam mogao gledati bez problema nije se okretala.

Digla se i pokušavala donijeti sebi stalak za suncobran bio je težak za nju ustao sam odmah i rekao da ću joj pomoći , donio sam stalak do njezinoga mjesta i odmah sam počeo u priču s njom.

Zahvalila mi se sjeli smo počeli pričat rekla je da ima dvadeset i pet godina i da je došla na ljetovanje pričali smo jako dugo i bezveznim stvarima.

Onda se htjela namazati kremom pitao sam je mogu li je namazati nasmijala se i rekla kako hoćeš mazao sam joj leđa i sve sam više išao prema guzi.

Uspio sam skupit hrabrosti i počeo po guzi mazati i bio sam spreman na šamar no to se nije dogodilo na trenutak je samo podigla glavu pa je spustila nije ništa govorila.

Prešao sam na noge ali ubrzo sam se vratio na guzu počeo masirati dva guza , a onda sam polako uvukao prste u njezinu picu prtačit nije se bunila počela je stenjati ja sam ubrzo i ona je ubrzo počela svršavati.

Ruka je mila je bila mokra, uhvatila me i rekla dođi odvela me u neku neurađenu kuću koja je bila odmah kraj plaže , skinula mi kupaći počela ga drkati i lizati.

Kada ga je učvrstila skinula je mokri donji kupaći i rekla da joj ga stavim u guzu.

Uhvatio sam je za struk stavio ga u guzu cijelog i počeo jebati ona se naslonila na neke blokove i ona je guzom se nabijala na kurac i tako jebao sam je ona je govorila brže ja tucao kao lud ona se nabijala kao luda došlo mi je da svršim izvadio sam ga brže i po guzi svršio i razmeljao spermu po njezinoj guzi.

Kurcem udarao sam od njezine guzove počeo trljati od guzove i kurac je već bio spreman da ponovno jebe okrenula se tj kleknula i jaja počela lizati i cuclati taman mi je dobro došlo da mao jaja ohladi.

Sjela je na blokove raširila noge i rekla da joj ga ližem picu lizao sam luđački jezikom raširio sam joj pičku i uvalio jezikom unutra koliko sam mogao istovremeno sam je prstačio je sa dva prsta brzinski.

Stenjala je i vrištala samo tako, pogledao sam iz te kuće i vidio sam kako ljudi čuju, no ne vide nas, nisam se obazirao na ljude htio sam da što prije svrši onda je je jedanput vrisnula luđački i počelo je špricanje iz pičke nenormalno je prskalo.

Nakon toga odmah sam joj stavio kurac u onu vlažnu pičku rekao sam joj nema odmora stavio sam ga i počeo odmah brzinski jebati gledajući njezinu prelijepu pičku kako moj kurac ulazi u nju izvadio sam ga i svršio po obrijanoj pici.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx