Turistkinje apartmana moga

Ovo se dogodilo ljeta 2022. Taman je sve nekako došlo u normalu nekako nakon korone prva prava turistička sezona. Moja obitelj iznajmljuje apartmane u Rijeci već 10-ak godina. Pošto su mi roditelji kako su postali stariji prepustili 2 apartmana na brigu a sebi ostavili 1, ovo je za mene bila prva sezona u kojoj sam morao raditi sve.

Malo o meni- imam 22 godine, visok sam 182cm imam smeđu kosu i smeđe oči. Što se tiče djevojaka oduvijek sam bio među boljima u društvu po tom pitanju, ali nikako nisam mogao ostvariti dužu vezu.

Pred sam dolazak prvih gostiju te sezone nekih 7 dana prije djevojka i ja smo se razišli. Došao je dan kad su trebali doći prvi gosti u jedan od dva apartmana. Dočekao sam ih naravno neznajući tko mi zapravo stiže, ali iznenađenje je bilo ugodno. Stigle su dvije vrlo privlaćne cure po izgledu mojih godina- jedna je bila smeđokosa, a druga plava. Predstavile su mi se i ja njima- smeđa se zove Lena, a plava Marlen. Dolaze iz njemačke i obje su bile stvano top možda je meni malo bila draža plavuša, ali maznuo bi obje.

Dok sam im pokazivao apartman nekako su mi se činile prisnije od prijateljica (stalno su se nešto milikile jedna drugu itd.). Popisao sam im dokumente i pozdravio ih. Ostat će u apartmanu 7 dana tako da ću ih vidjeti opet za 3 dana kada ću im donijeti novu posteljinu i ručnike.

Prošla su ta tri dana vrlo brzo i ja sam im javio da ću doći. Pozvonio sam im na vrata, a onda je uslijedilo nešto najbolje. Vrata mi je otvorila Lena samo u gaćicama i grudnjaku. Malo mi je to bilo onako čudno, ali mislio sam možda su maloprije ustale, ali je onda iz kuhinje došla Marlen samo u gaćicama bez grudnjaka. I kud sad gledati sise su mi na izvolite što se kaže.

Nasmije se ona i kaže onako nekako seksi glasom na engleski “nadam se da ti nije neugodno zbog nas”.

I kad je to rekla nasmije se pa sam sam se i ja nasmijao i rekao:” Ma ne brinite ja ću i tako brzo završiti sa mjenjanjem”.

Onda se Lena nasmijala i rekla:” Nadam se da ne završavaš sa svime tako brzo”.

Ta rečenica mi se jako dobro usjekla u pamćenje, jer je nakon toga slijedila totalna ludnica- njih dvije su se počele ljubiti i pokazale su mi rukom da im priđem.

Polako sam se približio, jer nisam bio siguran da sam dobro shvatio njihov gest. Kad sam im se skroz približio, Lena mi je stavila ruku na kitu, a Marlen me počela ljubiti. Dok smo se nas dvoje ljubili, njena očito djevojka se spustila pred mene i izvadila moju kitu(17,5 cm). Počela ga je lagano pušiti i nakon nekoliko minuta prebacila se na pičku od Marlen.

Nakon oralnog zadovoljavanja krenuli smo svi zajedno u sobu. Kako je Marlenina pička bila dobro pripremljena i naslinjena ona je legla na krevet na leđa i rekla samo:” Fuck me now”.

Ja sam joj prišao i uvukao joj kitu bez razmišljanja, a Lena joj se popela nad usta da joj liže picu. Jebao sam tako par minuta, a onda je trebalo promjeniti pozu. Sad se Lena naguzila, Marlen je ostala ležati- nabio sam ga Leni u pičku u dogiju dok je ona lizala svoju dragu. Tucao sam je sve jače i taman kad sam htio svršiti preduhitrila me Marlen koja je squirtala (prskala svoju tekućinu) po Leninoj faci. To me toliko napalilo da sam odmah izvukao kitu iz Lene i onda joj isprskao guzove.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj