Izlet u Firenzi, seks sa vodičkinjom

Cijelo vrijeme boravka u Firenci Vedrana i ja smo bili nerazdvojni, ali smo se trudili da ne pokazujemo emocije pred ostalim putnicima koji su bili sa nama u grupi. Preko dana dok smo obilazili znamenitosti i grad, držali smo se razdvojeno, ali su noći bile naše.

Pošto smo dijelili sobu većinu vremena smo proveli u vručem seksu i izmjenama nježnosti, a spavali smo samo u jednom krevetu.

Tijekom četvrtog dana izleta pružila nam se šansa i za seks usred bijelog dana. Tijekom posjeta jednoj vinariji u Toskani, dok su svi naši iz grupe bili na kušanju vina i domaće hrane, ja sam namignuo Vedrani i iskrao se prema podrumu sa vinima. Ona je otpratila sve u kušaonu, te se ispričala da treba u toalet i brzo mi se pridružila.

Poljubili smo se strastveno, te mi je brzo otkopčala hlače, izvukla mi kurac i klekla. Uzela ga je sa obje ruke i počela ga drkati, da bi ga ubrzo strpala u usta i primila me za stražnjicu te se nabijala ustima na moj kurac. Bilo je to fantastičan osjećaj. Ja sam trebao, kao, paziti da netko ne naiđe, ali bilo mi se teško skoncentrirati na okolinu. To kako ga je ona gutala bilo je nešto nestvarno. Imao sam osjećaj kao da gubim snagu u nogama.

Odjednom je prestala, te je ustala otkopčala i skinula svoje hlače do gležnjeva, a sa njima i gaćice. Naslonila se na jednu od većih bačvi i isturila svoju bijelu guzu u zrak. Prišao sam joj sa leđa i prstima joj počeo maziti picu i klitoris, te sam par puta uvukao prste u njenu vruču picu. Bila je mokra i spremna, a ja nisam imao namjeru čekati više i ugurao sam svoj napeti kurac u njenu vlažnu pičkicu. Kad je ušao cijeli samo je uzdahnula:

– Ahhhhh….mmmm…too…jebi me jako…mmmm

– Kako želite mlada damo -rekao sam i počeo ga zabijati kao lud.

Ona je samo dahtala i stezala svojom picom moj kurac kad bi ušao do kraja. Nismo izdržali dugo i oboje smo svršili zadihani, ali sa osmjesima na licima. Brzo smo se obukli i krenuli da se pridružimo grupi. Ona je otišla prema toaletu, a ja sam se pridružio grupi kao da ništa nije bilo. Ona se pojavila nakon par minuta sa još jednom putnicom iz naše grupe. Valjda su se srele u toaletu.

Krenuli smo dalje i put nas je vodio duž obale, pa sam se odlučio malo odrijemati na zadnjem sjedalu. Mislim da sam drijemao neko vrijeme kad sam osjetio nečiju ruku na svojem međunožju. Otvorio sam oči i ugledao Vedranu kako se smješka. Pokazala mi je prstom da šutim i izvukla mi je kurac iz hlača, te se sagnula i počela mi ga pušiti. Gutala ga je do kraja i jednom rukom mi milovala jaja dok je to radila. Ja sam bio miran kao bubica, u autobusu je bila tišina, tek tiha muzika iz zvučnika, a vijugava cesta uz obalu je sve uspavala, mada mislim i da je ono vino imalo utjecaja. 

Odjednom sam osjetio njene zube na svom kurcu i kako ga gricka po glaviću. To je bio okidač i počeo sam joj puniti usta svojom spermom koje i nije bilo previše zbog one avanture u vinariji, ali dovoljno da se ona počne oblizivati. Očistila mi je kurac jezikom, a onda i vlažnom maramicom jer su ostali tragovi njenog ruža na njemu. Spremila ga je u hlače i poljubila me te sam osjetio ukus svoje sperme u njenim ustima. Otišla je naprijed, a ja sam se zavalio natrag na sjedalo razmišljajući da joj se moram odužiti za ovo i to još večeras.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx