Seks sa bratovom curom: Imaš većeg nego tvoj brat

Imam brata koji je 3 godine stariji od mene i uvijek je, na moje čudjenje, imao sexy cure. Kako smo studirali u istom gradu odvojeni od roditelja, živjeli smo u istom stanu. 

Ja sam tada imao 20 a brat 23 godine. Pošto imamo sličan glas, rijetko ko nas može poznati ako nas ne vidi. 

Jedne prilike, dok sam bio sam u stanu otišao sam da se tuširam. U tom trenutku, zazvoni mi interfon. Kako sam čekao svoju tadašnju curu izašao sam go iz tuš kabine i otvorio joj te se vratio pod tuš. Čuo sam da je neko ušao u stan i mislio sam da je to moja cura. Pošto sam završio sa tuširanjem viknuo sam

– “može peškir”.

U tom trenutku u kupatilo ulazi bratova cura i dodaje mi peškir jer je mislila da ju je moj brat zvao. Medjutim kada je vidjela mene i moj poveći kurac kako landara samo se nasmiješila i rekla

– “imaš veći od brata”.

Mene je bilo stid uzeo sam peškir i pokrio kurac i zamolio ju da izadje. Medjutim ona je počela da se skida i da ulazi u moju tuš kabinu. Kada je ušla onako gola uhvatila me je za kurac, sagela se i rekla mi

– “nek ovo bude naša mala tajna” te moj kurac stavila u usta i počela da mi puši. 

Kako je dobro pušila nisam mogao da ju odbijem. Kada mi je kurac bio skroz čvrst naguzio sam je dok je ona vikala

– “to mali, jebeš bolje nego brat ti”.

Posle nekog vremena guženja, okrenuo sam ju i uhvatio za noge te jako jebao u picu. Nedugo zatim, osjećao sam da ću svršiti a ona se sagela i izdrkala ga sebi na sise.

Brzo smo se saprali, obrisali i obukli i izasli u dnevni boravak.

Nedugo zatim dolazi u stan moj brat sa mojom curom i pita me što ne otvaram djevojci kad zvoni na interfon, a nas dvoje smo se samo pogledali i rekao sam da nismo čuli, slušali smo muziku. 

Nakon nekog perioda brat je raskinuo sa svojom curom a i ja sam sa svojom. Pošto je brat završio faks prije mene te se vratio u rodno mjesto, ja sam ostao sam u stanu. 

Često sam zvao njegovu bivšu na sex i nikad me nije odbila. Pušila je nevjerovatno dobro a ja sam bio sve iskusniji u seksu. 

Jedne prilike je sa sobom u moj stan dovela i svoju drugaricu sa povećim sisama. Kada su me vidjele golog rekla joj je

-vidi koliki mu je kurac, ovo u životu nisam vidjela a nećeš ni ti.

Drugarica joj se baš napalila kad mi je vidjela kurčinu i odmah je počela da mi puši. Dok mi je pušila ja sam lizao pičku bratovoj bivšoj. Dok sam joj lizao pičku toliko se napalila da se tresla i ubrzo mi je svršila u usta. I dalje je bila napaljena i tražila je da prvo nju jebem. To sam i učinio.

Dok sam ju jebao ona je lizala pičku drugarici. Kada sam trebao da svršim rekla je ovaj put ćeš u usta i izdrkala moj kurac sebi u usta a spermu progutala.

Njena drugarica dok je to gledala lezala je i trljala sebi pičku. Upitala me a kad ćeš mene da jebeš i počela mi drkati kurac. Nisam mogao da ju odbijem, jebao sam ju baš žestoko. Kada sam joj svršio na sise u glas su rekle hoćemo još a ja sam im rekao ne mogu više, drugi put ćemo. 

Dolazile su još nekoliko puta kod mene u stan na sex. Uvijek sam ih rado primao u stan i žestoko jebao, iako sam imao curu u većini slučajeva.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx