Tetko, hoćete ga u guzu

Ležao sam na krevetu, u mraku, potpuno sam i gol, a kurac mi nije dao da spavam. Tvrd i nabrekao, drhtao je na trbuhu, željan bilo kakvog otvora u kojem bi se smjestio obavijen ljubavnim sokovima.

Bio sam očajan i depresivan. Kakva ševa? Sam, među četiri zida, kasno u noći. Primio sam ga rukom i pokušao drkati. Gotovo je boljelo, koliko je bio nabrekao, ali ruka nije mogla zamijeniti mokru pičku.

Uporno sam ga natezao, kada se odjednom upalilo svjetlo iznenadivši me da sam ostao nepomičan s kurcem u ruci gledati prema vratima. 

Ondje je stajala ona… Tetka Roza, starija žena, milfara prava, od barem četrdeset godina, nimalo privlačna lica, ali ogromnih sisa i široke guzice. 

Stajala je u prozirnoj spavaćici i hipnotizirano gledala u nabrekli kurac. Nisam znao što bih. No ona je ZNALA.

Ovome se nisam nadala… Kao da mi znaš misli progovorilla je u čudu.

Gledao sam u nju, ne shvatajući ništa.

Baš sam osjetila želju… Znaš, želju… I pomislila, možda bi ti… No, kako vidim… Ovo je i bolje od mojih nadanja…

Zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i krenula prema krevetu. Gotovo da mi se bacila među noge, i odmah obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dole. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz tvrdi kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je lizala jezikom istovremeno mi prebirući prstima po jajima.

Uhvatio sam je za kosu i zadao joj brži ritam, toliko da su mi jaja poskakivala lupajući je u bradu, pa natrag, o moje guzove… Ruka joj je kliznula pod spavaćicu o krenula masturbirati.

Gurnuo sam ju u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu i skinuo je. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četverokut bio je dovoljna motivacija za drhtaje mog kurca. Ogolio sam joj sise i uronio licem u njih, da svršim na te natekle bradavice… Praktički sam zabio kurac u njenu mokru pičku, izmamivši iz nje provalu uzdisaja. Sise su joj nenormalno poskakivale.

Hoćete kurac u šupak, tetka ? upitao sam smješkajući se.

Daj… Daj ga, sine, daj ga tetkici u čmar.

 

Zapanjila me širina njenog analnog otvora. Ušao sam joj u anus kao da je podmazan vazelinom, bez ikakvih problema, i krenuo sa jebačinom.

Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko gležnjeva, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih, što joj se jako svidjelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu željnu pičku.

Bravo, sinko, daj teti, daj.. dahtala je.Samo tako, napuni teti picu, taaaakooo.

Zabio sam lice u njene sise i stavio jednu bradavicu u usta, grickao je i istezao. Stenjala je kao životinja privlačeći moje lice još bliže, ne bih li ga potpuno uronio u njene sise.

Svršila je uz vrisak. Srećom, moji roditelji nisu bili ovdje, već na putu.

Okrenuo sam je na trbuh, tako da mi se pred očima ukazala njena velika guzica, pa sam prosuo spermu po njenoj guzi,i nakon toga oboje smo zaspali.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx