Iz Teinog dnevnika

Teeea, ustaj ! Dračila se mama Suzana iza vrata moje sobe. Budi se…..tetak Zoran je potovario sve stvari , krećete u Francusku.


Uopšte mi se ne ide n’a taj put i još manje sa  Zoranom. Gdje mi je trenerka …. ah pod krevetom

Brzo navukoh trenerku i odoh  pred mamu da mi napravi kafu.
Ugledavši me odmah je prsnula u svom stilu.
– draga Tea napolju je već 40 stepeni  à ti u trenerci. Izgorit ćeš od vrućine.
– Ima klima. – Odgovorih.
– ne palim klimu-reče tetak- ne podnosim je.-
– bolje da se obučeš malo laganije .-Dodao je.

Mama izlazi iz prostorije i vraća se sa mojom mini suknjom kratkom majicom i stringom.

– obuci ovo .- Rekla je dok je tetak Zoran zbunjeno gledao u moj string.

Poslušah majku i obukoh se laganije. Mini suknjica jedva pokri gaćice à kratka majica se zaustavlja  na pola grudnjaka. Smiješna je Suzana ako misli da je normalno da sama sa tetkom Zoranom putujem ovako obučena. Smatra me klinkom iako zna da mi je  danas punih 18 godina. Stomak mi se vidi sav ,pola guzice i donji dio sisa. Glupo se osećam.


Izlazim iz sobe i vidim Suzanu i Zorana već pored auta.
-Udji tea u auto, stavio sam klimu n’a 23 Stepena. . – zatim tetak prilazi  môme prozoru ,
– sačekaj nas koji trenutak  Suzana želi da joj pomognem oko nekih papira-  prošapta  mi  tetak zoran te ode za Suzanom u kuću.


Iskoristim trenutke da vidim šta ima novoga na mrežama……. uglavnom častitke za 18 rodjendan. … već 15 minuta à oni ne izlaze??


Krećem u izvidjanje , ulazim u stan čujem čudne zvuke, kao žestoko pljeskanje i tupo jecanje.  Zvuk dolazi iz mamine sobe, primaknem uho i čujem žestko pljeskanje i piskutavo jecanje, čuo se i muški glas kako duboko  stenje u ritmu pljeskanja. Otvaram tiho vrata…..


Gospode pa śta to rade….Suzana je ležala  potrbuške n’a krvetu. Suknjica joj je bila zadignuta à gaćice spuśtene do koljena. Tetak Zoran je potpuno nag ležao preko Suzane i snažim pokretima joj zabijao svoju ogromnu kurčinu sguza u pičku. Majka je jecala …Zoran joj je držao ruku preko usta da nebi vrištala pod  silnim naletima njegove kurčine. Noge su joj se nekontrolisano  trèsle i drhtale od uzbudjenja. Zoran je ubrzavao ritam dok je Suzana počela žestko da svršava.

Skinuo je svoju ruku sa njenih usta da bi joj prihvatio dupe i još ga sve brže i jače nabijao na kurac.  Mama Suzana je vrištala od užitka dok je Zoran urlao svršavajući mami u pičku.


-Bolje da ja  pobjegnem pré nego me skontaju – pomislih


Sada znam zbog čega me Suzana puštala da izlazim svaku veče. Tako je bila na miru da se jebe sa mužom od sestre.


Došli su oboje do auta  crveni i rastrešeni. Pozdravila sam se sa majkom i tetak je ušao u auto i krenuo. Na šorcu se ocrtavao ogromni kurac koji se nije još potpuno skupio.


Više gleda u moje noge nego n’a put. Dobro me suzana natjera da se obučem ovako.
Stalno je držao desnu ruku n’a kurcu i ponekad bi kroz šorc protitrao kurac , vjerovatno loša navika koju sada nesvjesno ponavlja..


Ponekad mi se okrene te me upita jel mi se svidja vožnja à zatim prošeta oči preko mojih sisica i nagog pupka te se zaustavi n’a môme medjunožju i dugo  pokušava da ispod kratke  mini suknjice ugleda moju picu. ….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx