Please wait...

Seks sa crnkinjom

Bio sam u svom relativno bogatom seksualnom životu sa mladim curama kad sam prešao četrdesetu, sa ozbiljnim gospođama kad sam imao dvadeset i koju godinu, sa mršavim, debelim, lijepim i manje lijepim ženama.

Do svoje 42 godine nisam nikada bio sa crnkinjom. Svako ljeto ih je na našim plažama sve više ali uvijek su u paru sa nekim i nisam uspio unatoč pokušajima.

Dao sam oglas na nekoliko stranica za upoznavanje da tražim isključivo crnkinju i da nije upitna ni neka vrsta nagrade ali bezuspješno jer se nije nikada ni jedna javila.

Ovo ljeto je u naš mali grad došla na ljetovanje crnkinja sa kćerkom i gle čuda govorile su njemački. Kasnije sam shvatio da joj je i muž tu uvijek negdje blizu i da je Nijemac. Nije ona bila neka izuzetno zgodna žena ali sama činjenica da je tamnoputa me je palila. Nisam se nadao nikakvom uspjehu jer je non stop bila sa kćerkom od 6 -7 godina.

Pričale su jedan dan a ja sam gledao u novine i čuo kako je “papi” morao za Njemačku ali da će za 7 -8 dana doći po njih a ako ne bude mogao da će se onda vratiti avionom. Znam dobro njemački jer sam radio desetak godina u Austriji i pomislio sam da bi mama mogla i popustiti možda kad nema švabe u blizini.

Malena je tražila da joj kupi palačinku i rekla joj je da ne zna može li za eure a da nema sitnih hrvatskih kuna kod sebe na plaži. Ponudio sam joj da ću joj rado dati 15 kuna jer se ionako vidimo svaki dan na plaži na njemačkom jeziku i ona je malo iznenađeno pogledala u mene i rekla da ne bi jer to joj nije običaj da posuđuje novce. Rekao sam joj da je to OK ali da ću onda ja kupiti djevojčici palačinku jer dijete je želi jesti i pitao djevojčicu sa čime želi a malena je gledala u mamu i stidljivo mi rekla da ona voli palačinke sa nutelom. Kupio sam joj palačinku i donio a dijete se obradovalo. Majka joj nije bila oduševljena i rekla mi da joj kažem koliko je to u eurima pa da mi odmah plati. Rekao sam da ne znam i da je to sitniš pa da se ne brine.

Otišla je sama i pitala koliko je palačinka u eurima i rekli su joj da je to 2 eura pa mi je uporno davala kovanice sa sitnim eurima. Sutra dan sam bio prije njih na plaži i čitao novine kad sam čuo da opet prostiru svoje ležaljke i ručnike pored mene i uredno su me pozdravile a malena mi je odmah rekla da je njena mama ponijela danas hrvatske novce za palačinke. Smijali smo se tome i započeli priču.

Pitala me otkud da govorim dobro njemački i objasnio joj a onda sam ju pitao od kud ona tamnoputa , bez uvrede, da govori njemački i rekla mi je da je došla iz Francuske u Njemačku i da se tamo udala za Nijemca. Polako sam ju naveo na priču o mužu praveći se da ne znam gdje je i rekla je da je morao hitno zbog posla u Njemačku pa da su sad njih dvije ostale same još tjedan dana da im ne propadne uplaćeni smještaj u hotelu. Inače ljetuju u Francuskoj ili Španjolskoj ali zbog korone su ovo ljeto došli u Hrvatsku. Bila je dosta komunikativna i primjetio sam da joj nije teško pao razgovor sa mnom. Pitao sam ju da li želi kavu ili sok jer ću ja sebi donijeti kavu i pristala je da ju počastim sa kavom. Rekla mi je da joj je lijepo ovdje samo da je uvečer malo dosadno jer je mali gradić i nema zabave. Ponudio sam joj da se navečer nađemo pa da joj malo pokažem najbitnije građevine i ispričam malo o povijesti mjesta i pristala je oko 9 sati da će doći na korzo .

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare