Seks u šumi

Ovih dana se nadam ponovnom seksi susretu s mojim ljubavnikom, prošlo je već dosta vremena od prošlog susreta. On me voli držati u neizvjesnosti i javiti se kad to najmanje očekujem, a ja moram biti spremna za njega. Ima visoke kriterije, a ako ih ne zadovoljim, slijedi mi kazna. U početku su me te kazne veselile ali sad su postale sve strože pa se radije ne zezam s time.

I tako sam se već ujutro obukla onako kako on voli, iako sam išla na posao. Svilene gaćice, crni čipkasti topić, samostojeće čarape i čizme na visoku petu, a na to, kako bi ostavila dojam ozbiljne poslovne žene, crna suknja do koljena i crna dolčevita. Samo moj dragi zna da se ispod te čedne vanjštine krije pohotno tijelo u seksi rublju.

Na poslu je sve bilo uobičajeno, pomalo dosadnjikavo, i ništa nije govorilo da bi dan mogao postati imalo zanimljiviji. Ali, negdje oko vremena pauze stigla mi je ljubavnikova poruka da ga čekam ispred ureda za pola sata, da dolazi po mene. Dao mi je točne upute kako se moram ponašati kad mu uđem u auto. Odmah sam osjetila trnce ugode a pomalo i straha, jer s njim nikad ne znam što mogu očekivati i kud će me to odvesti. Jedva sam dočekala da prođe tih pola sata i uzbuđeno sam krenula prema njegovom autu koji je već bio pred mojom poslovnom zgradom kad sam izašla.

Ušla sam u auto, dobro pazeći da napravim sve kako mi je naredio, nisam željela riskirati kaznu. Nisam ga smjela dodirnuti niti pogledati, iako sam to beskrajno željela. Čim sam ušla skinula sam gaćice i predala mu ih. Suknju sam povukla visoko na bedra, do ruba čarapa, raširila noge i podigla koljena kako bi mu omogućila što bolji pogled na moju vruću i željnu pičkicu. On je bez riječi krenuo, lijevom rukom je držao volan a desnom istraživao moje tijelo. Prsti su mu skliznuli po mojoj nozi, prema pičkici. Malo se poigravao s njom, prelazio prstom po njoj a onda mi gurnuo prst u pičkicu. Ovlažila sam se od želje i glasno uzdahnula. Stavio je prst u usta i oblizao ga, zadovoljno promrmljavši. Počela sam se meškoljiti i duboko disati, ali mi je strogo naredio da budem mirna. Nema pojma koliko mi je to teško dok se on poigrava s mojom pičkom, dok me jebe prstima. U sebi gorim a ne smijem ga niti pogledati niti dodirnuti. Gledala sam ravno pred sebe, nesvjesna automobila koji su prolazili pored nas, možda su vozači čak i vidjeli što se događa u našem autu ali me u tom trenutku nije bilo briga.

Za par minuta smo stigli do pustog puteljka u šumi i tu je zaustavio auto. Prije toga mi je naredio da skinem kaput i dolčevitu. Izašao je iz auta i otvorio moja vrata, naredio mi da spustim noge van na tlo prekriveno lišćem. Otkopčao je hlače i spustio ih, primjetila sam da su mu bokserice vlažne od sluzi koju je ispuštao njegov uspaljeni kurac. Izvadio ga je i on mi je sijevnuo pred očima u svoj svojoj veličini.

– Puši ga – naredio mi je.

Željno sam ga uzela u usta i oblizala sve sokove s njega, gušila sam se u njemu. Prstima sam mu prelazila po guzi i čvrstim nogama. Željela sam ga zgrabiti za tu njegovu seksi guzu i nabiti si ga na lice, ali bilo me strah da će mi zabraniti da ga dodirujem. Dok sam željno pušila njegov ogromni kurac, drugom rukom sam mu nježno mazila jaja. Uzdisao je od ugode, ali kad mi je bilo najbolje, naredio mi je da izađem iz auta, okrenem se i naguzim mu se.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx