Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku -Treći dio

Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku Treći dio

Moja vikendica, moja slobodica. Eh da zidovi znaju govoriti, a i dvorište gusto obraslo raznim voćem i ukrasnim žbunjem. Vikendica je na osami, odlično ušuškana u prirodni ambijent, tako da se sa puta ništa ne vidi. Ograđena je u vojvođanskom stilu, sa velikom drvenom kapijom.

Ljeti je tu montažni bazen, koji je na tako diskretnom mjestu, da je nudizam sasvim realan.


Uvezli smo bicikle u dvorište, zatvorio sam i zaključao kapiju. Obišao sam oko vikendice i oko male priručne drvene ostave, uvjerio se da je sve u redu i uputio se unutra.


Bilo je proljeće, već na izmaku. Temperature su bile dosta visoke, uskoro ću izmontirati i bazen i napuniti ga vodom.


-Saro, otvorimo malo prozore da izluftamo prostorije. Skuvala je kafu. Vidljivo je da je na mukama, da je muči neka nedoumica, neizvjesnost.
-Tata, moji ispiti napreduju odlično, nemam ni jedan problematičan ispit, sve ide po planu. Zar nisam za pohvalu. I za bonus džeparac.
-Jesi ćeri moja, poljubio sam je i dao joj 50 eura. Biće još dok dođemo u stan, nemam kod sebe više, imam još nešto sitniša.
-Ali da znaš tata da i Tanja odlično čisti godinu, kroz ironični smijeh mi reče Sara.
-Šta ja imam sa njom, ima Tanja roditelje.
-Ma da, a znam da ćeš i nju nagraditi višestruko, zadirkivala me moja Sara.
-Ne znaš ti ništa, rekoh joj, hajde da promijenimo temu.
-Znam ja tatice mnogo toga i o ovoj temi bih voljela da porazgovaramo.


Sara je bila u trenerci, kad je skinula gornji dio ostala je u tijesnoj majici sa izraženim sisama. Bradavice su probijale, ne samo bradavice, oslikavali su se i kolutovi. Dole, ispod trenerke, je imala neke minijaturne bordo gaćice sa čipkom, vidio sam kad se saginjala kod frižidera.


Znao sam da nije u redu, ali oči su mi letjele, a kurac reagovao. Sara je primijetila da joj malo-malo pogledam u sise i siguran sam da je to i namjeravala, da me drži na uzdi kao starog magarca.


-Ne brini se tata, Tanja je jako diskretna i pouzdana djevojka, ona neće zucnuti nikome ni riječ. Kada bi joj otkidali nokte i mučili je, ćutala bi. A ćutaću i ja, jer nisam ludača da se tako nešto sazna o mojoj porodici. Ne brini za mamu, a čini mi se da se ona ne bi ni uzrujala. Nevažno. Nego, jesi li se susretao još koji put sa Tanjom. Postala je nepovjerljiva i prema meni.


-Nisam, nisam!
-Tata, nije lijepo da zaobilaziš istinu, kad znam da jesi. Molim te pripazi malo više na diskreciju, znam da si još hiperaktivan, po malo skrajnut od mame i da ti treba ventil. Ali ne treba nam skandal. Primijetila sam da je Tanja drugačija, znam da joj je stalo do tebe i ta vaša veza je po meni sasvim prirodna. Godine nisu važne. Ne bih bila srećna da meni nešto…, i tu je stala.
-Šta da tebi, da ti prigovorim.
-Ma govorim samo hipotetički. Ja sam jako povučena i moralna djevojka, ljubav sa mojim momkom je gotovo platonska.Po tome se razlikuje od Tanje i od tebe.


Tu me je dirnula, nisam mogao da oćutim, poskočio sam, upro prstom prema ležaju u vikendici i ljutito rekao, a Mika!?
-Šta Mika tata, zar misliš da bih ja.zamucala je Sara.
-Mislim, nije lijepo da si me pozvala ovdje da mi držiš pridike i morališeš oko incindenta sa tvojom prijateljicom Tanjom. Ona me je namamila i to je to. Znam da nisi svetica i ne trebaš biti. Pamet u glavu. Od tebe očekujem da prvo završiš fakultet, moje je da ti obezbijedim posao, a ti onda brini o svojoj budućnosti, o porodici, djeci, stambenom pitanju. Mada sam uvijek tu da ti dam finansijsku podršku. Za tebe živim.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx