Seks sa stjuardesom u avionu

Svi oni koji su se nekada vozili avionom na nekoj dužoj relaciji, lako će shvatiti ono o čemu im sada pričam.

Zavaljen sam u udobno sedište aviona i čitam neki časopis. Putničkom kabinom preovladava plavo prigušeno svetlo. Jedva se čuje tiho zujanje moćnih motora. Većina putnika spava, drema ili sluša na slušalicama muziku. Pojedini kao ja štrčimo sa upaljenim belim svetlom za čitanje iznad sedišta. Šarmantne stjuardese šetaju izmedju redova sedišta i kontrolišu da li putnicima nešto treba. Ponekad zastanu kraj nekog putnika i brižno mu nameste prekrivač. Kao da su mu majka.

U vazduhu sam već dva sata. Etel mi je, verovatno greškom uzela kartu u odeljku za nepušače i ja sam polako počeo da pizdim. Bacio sam časopis na prazno sedište pored mene i pritisnuo dugme za poziv stjuardese. Odmah se je stvorila kraj mene. Njen lepi osmeh me je odmah ošamutio.

– Izvolite – reče ona ljubazno.

– Molim vas, greškom su mi kupili kartu u odeljku za nepušače. Da li postoji mogućnost da se nekako premestim u odeljak za pušače?

– Proveriću odmah. – reče ona i udalji se vrckajući dupetom u uniformi koja joj je prelepo stajala. Vratila se za par minuta i dodirnula me rukom za rame.

– Žao mi je ali u odeljku za pušače nema slobodnih mesta…

– Uh… hvata me kriza…

– Prodjite tamo napred u odeljku gde su kuhinja i toalet. Ja ću preneti koleginici pa ćete tamo moći da zapalite cigaretu.

– Hvala vam…

– Jedino što tamo nema gde da sednete, moraćete stajati…

– Nema veze – rekoh ja, uzeh cigarete i uputih se ka prednjem delu aviona.

Tamo me je dočekala jedna prelepa stjuardesa. Osmeh joj nije silazio sa lica što je samo povećavalo njen veliki šarm. Ona klimnu glavom gledajući meni preko ramena u koleginicu koja me je uputila kod nje.

– Zdravo – rekoh tiho jer je većina putnika spavala – vaša koleginica mi je rekla…

– Znam, znam – reče ona nasmejano – izvolite ovde.

Pokazala mi je jedan ćošak na kraju male kuhinjice i izvadila neku priručnu pepeljaru i stavila na policu.

– Ja sam Hana – reče ona – tu možete slobodno zapaliti. U tom delu ne zalazi niko osim mene, čak ni osoblje.

– Dule, hvala vam.

– Moramo ovde da vas smestimo, znate, zbog ostalih putnika.

– Nema problema, hvala.

Zapalio sam cigaretu i povukao moćni dim u gladna pluća. Onda sam se setio i izvadih paklicu i ponudih Hanu sa cigaretom.

– Joj, rado bih, ali ne smem. Propisi.

– A vi onda krišom dodjite i uzimajte povremeno od mene po koji dim…

– Nije to tako loša ideja.

– Još kad bi bilo hladnog piva…

– Odmah ću…

Dodala mi je malu flašicu Tuborga. Inače ja to pivo ne volim, ali u toj situaciji bolje išta nego ništa. Sada sam bio podmiren što se tiče cigareta i pića. Počeo sam polako, tako podmiren, da razmišljam o sexu. Hana mi je izgledala skroz dobro i rado bih podelio trenutke nežnosti sa njom. Ona je pakovala i sredjivala posudje po kuhinji i vrckala svojim prelepim dupetom. Slušao sam razne priče o nekom sexu u toaletu aviona, ali mi je sve to delovalo nekako nemoguće, ili bar nemoguće, a da to neko ne primeti. Hana me prekinu u mislima.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare