Upoznao sam je na bazenu i prevarila je muža samnom

Maser Sandro mi je preporučio plivanje kao dobru stvar za moja ledja. Naravno da sam ga poslušao. Kupio sam mesečnu kartu za bazen i ubrzo postao jedna od najredovnijih mušterija.

Plivanje mi je jako prijalo, i ja sam se trudio da svaki dan nadjem makar po par sati vremena slobodnog. Ubrzo sam oduševljen time kupio godišnju kartu za bazen jer mi je dosta uštedela novaca. Ujedno sam dobio i svoj ormarić sa kabinom, tako da nisam morao stalno da nosim stvari sa sobom.

Na plivanje sam najčešće išao uveče oko 10 sati nakon što bi vaterpolisti završili sa svojim treningom. To vreme mi je odgovaralo jer je onda bilo najmanje gužve, pa sam moga na miru da plivam ne bojeći se da ću naleteti na nekoga. Isto tako, plivanje u tom terminu mi je davalo vremena, da tokom dana jurim druge svoje obaveze, a posle plivanja bih još mogao izaći u provod, ako sam raspoložen.

U tom terminu od 10 uveče, bilo je nas tri-četiri kupača. Bazen je bio prazan. Obično bi se javili kurtoazno jedan drugom, ulazili u bazen i počinjali sa plivanjem. Svako od nas bi zauzeo jednu stazu i tako bi plivali ne ometajuću jedan drugog u treningu.

Jedne večeri, dok sam sedeo na klupici nakon plivanja i brisao se peškirom, naidje ona. Visoka brineta, prelepog tela. Vitka, tanana i lepog lica sa onom drskom bezobraznom notom. Znate to je ono lice koje vam ne govori ništa, ali sam ga ja definisao kao ”Šta je jebaču, vadi taj kurac da vidim čime raspolažeš”.

– Dobro veče – javi se ona i gurnu ključ u kabini pored moje.

– Dobro veče. Vi mora da ste novi?

– Da. – reče i udje u kabinu da se presvlači.

Ja sam ušao u svoju kabinu do njene i počeo da se oblačim. Odozdo, pošto su pregrade bile odignute od poda, mogao sam da vidim njena stopala i deo listova. Imala je predivna stopala sa crvenim lakom na noktima. Iz stopala su se odizali predivni vretenasti listovi, čiji nastavak nisam mogao videti.

Obukao sam se i izašao iz kabine. Istog trena izadje i ona. Bila je u jednodelnom kupaćem kostimu koji se presijavao na njenom prelepom telu. Jedino je imala male, ali ipak tvrde sise. Na glavi je imala gumenu kapu za plivanje, što je još više pojačavalo onu drsku notu njenog lica.

– Dovidjenja – rekoh i okrenuh se da izadjem.

– Dovidjenja – čuo sam je kako za mnom govori.

Izašao sam i seo u obližnji kafić da popijem pivo. Mislio sam o novoj kupačici. Njen drski, bezobrazni izraz u kombinaciji sa prelepim vitkim telom me je palio. Rešio sam da pokušam da je osvojim. Sutra ću na plivanje da dodjem kasnije, kako bih se sreo sa njom.

Tako je i bilo. Sutradan sam došao kasnije na bazen. Medjutim, razočarenje. Kada sam ušao u svlačionicu, ona je sedela na klupici ispred kabine i oblačila se. Spremala se da ide.

– Dobro veče. Vi večeras ranije završili? – rekoh sedajući na klupicu pored njene.

Rating: 4.1/5. From 70 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare