Seks u troje: Pridruži nam se slobodno Dijana

Bio je  juli mesec,vreo dan u Beogradu.Vrućine je bila nesnosna, i nisam znala šta ću sa sobom. Deca su kod babe i dede ,Dejan na putu još danas,a ja na odmoru. Iz razmišljanja me prenu mobilni telefon bila je to Ana,moja komšinica :

– Halo Dijana šta radiš,kako izdržavaš ovu vrućinu,

– teško rekoh,baš razmišljam šta da radim danas, Dejan mi je na putu,dolazi kasno ,ali je od sutra na odmoru konačno,a klinci su kod babe i dede.

– I nama je klinac kod babe i dede,pa smo mislili da odemo do Ade malo ,hoćeš sa nama?

– Ok, ionako se dosađujem,dajte mi 15 min da se spremim,

– ok reče ona,za 15 min kod naših kola.

Ana i Stevan su bili mlad par iz unutrašnjosti,oboje po 24 godine.Ona je bila plavuša,lepo građena,mršavica,a on visok svetlo smeđ osrednje građe.Ana i ja smo se puno družile,stalno bile na kafi jedna kod druge.

Bili su oduševljeni Adom i često smo išli svi zajedno. Na Adi je bila velika gužva ,što je i normalno za juli.Nekako smo našli mesto stavili peškire.Stevan je odmah otišao u vodu a nas dve smo se sunčale i pričale.Okupala sam se par puta taj dan i uglavnom se sunčala,Ana je bila malo sa mnom, malo sa Ste vanom. Kasno popodne ,već je sunce bilo na zalasku,ja sam se izašla iz vode a njih dvoje su ostali još malo.Ležala sam na peškiru i gledala ih kako se kupaju.Mazili su se i ljubili u vodi.U jednom momentu Ana ga je obgrlila nogama i rukama.Nisam videla šta se dešava ispod vode ali po njihovim pokretima rekla bih da su se tucali.Gledala sam ih , ribica mi je postajala sve vlažnija,a bradavice su mi se ukrutile.U jednom momentu moj i Stevanov pogled su se sreli,okrenula sam glavu na drugu stranu,kao da nisam ništa primetila.Posle par minuta su izašli iz vode, nasmejani, zezajući se. Stevanov šorc za kupanje je bio jako izbočen ispod pasa,a Anine bradavice su kao dva prstena štrčale ispod bikinija.Ponašali su se kao da se ništa nije desilo.

Krenuli smo kući.Tokom vožnje Anina ruka je mazila Stevanovu butinu,s vremena na vreme bi ga nežno poljubila u vrat.U isto vreme je pričala samnom o nekim sasvim ne bitnim temama,a ja sam je slušala skroz odsutno pokušavajući da vidim dokle ide njena ruka.Gaćice su mi bile vlažne,jednom rukom sam držala torbu na kolenima dok sam prstom druge ruke prelazila preko svoje ribice,lagano da niko ne primeti. Stigli smo do zgrade.Predložila sam da posle tuširanja dođu kod mene na lubenicu, prihvatili su. Medjutim posle samo par minuta Ana je zazvonila na moja vrata,

– zamisli ne radi nam bojler ,jej nije problem da se kod tebe istuširamo,da ne grejem sad vodu.

– Ok rekoh, ja cu dotle iseći lubenicu.

Ušli su zajedno u kupatilo,nisu se zaključali. Čula sam tuš,pomisao na to sta sada rade uspaljivala je moju maštu,zavukla sam ruku u gaćice i počela da masiram svoj nabrekli klitoris. Nisam mogla više da izdržim, kucnula sam i rekla :

– Navucite zavesu moram da udjem po krpu prosula sam nešto ovde.

Iz kupatila sam čula Stevanov glas :ok uđi slobodno.

Ušla sam u kupatilo,zavesa nije bila navučena, Stevan je stajao u uglu kade,a Ana je klečala pred njim i sisala njegov kurac. Nije se ni okrenula kada sam ušla. Stevan me gledao pravo u oči i rekao :

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj