Provjereni put do eksplozivnih orgazama

1. Uživajte u trenutku. Kada vam se čini da orgazmu treba cijela vječnost da se pojavi, definitivno će vam trebati još i više vremena počmu li vam misli lutati. Umjesto da razmišljate o obavezama koje vas čekaju sutradan, usredotočite se na užitak i sve ono što u tim trenucima proživljavate i definitivno ćete brže stići do željenog cilja.

2. Samo opušteno. Velika većina nas nije u stanju doživjeti orgazam u gotovo svakom trenutku, gotovo svakoj prilici, na gotovo svakom mjestu… Uglavnom moramo biti okruženi nečim što nas pali i isključuje iz svakodnevnog stresa. Kreirajte svoj vlastiti ‘O’ ugođaj: svijećama, vinom, pjenušavom kupkom, sado mazo igračkama… Štogod da vas inspirira!

3. Pokrenite se! Budete li nastojali i sami doprinijeti pojavi orgazma, on će svakako stići prije nego li onda kada budete samo ležali i iščekivali ga. Aktivirajte se i pokrenite svoje bokove i mišiće zdjelice. Sami određujte kretnje i intenzitet koji vam najbolje odgovaraju i orgazam definitivno neće izostati!

4. Ne uspoređujte vrijeme potrebno vama i njemu. Nažalost, prilikom odnosa puno se više vremena posvećuje penetraciji nego stimulaciji klitorisa pa je potpuno normalno da je nama potrebno neko dulje vrijeme. Uživajte u svakoj sekundi tog vremena i nemojte se zamarati sekundama, minutama, satima… Vjerujte da njemu to nije ni na kraju pameti!

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx