Seks u troje sa curom i novom frendicom

Izasli smo u diskoteku i time sto je diskoteka zaista velika (klub je na 5-6 spratova ) pomislili da cemo naci jos ljudi pogodnih za nasu misiju

Cim smo usli bacili smo se na posao , ja na jednu a ona na drugu stranu . Naravno, glavni deo je bio na meni jer smo morali da nadjemo devojku koja pre svega zeli da se krese sa mnom a ne neku lezbejku koja ce da odbije mene i moj kurac kad za to dodje vreme. Posle izvesnog vremena primetio sam grupicu devojaka koje su imale oko 20 godina. Odlucio sam da pridjem jednoj maloj koja je dosta licila na moju devojku samo je imala vece sise. Prisao sam joj i otpoceo razgovor o tome kako je lepa i zgodna i kako bi bilo dobro da se malo bolje upoznamo. Na sve to ona je reagovala dosta pozitivno. Zvala se Tereza, imala je tad 22 godine . Bila je visoka kao moja devojka sa slicnom plavom kosom , ali sigurno za jednu ocenu vecim sisama.

Mislio sam da ce trajati sto godina da je privolim da podje sa mnom u hotel, ali me je devojka iznenadila svojom lakocom. Bukvalno smo za 5 minuta bili ispred i cekali taksi. Dok smo stajali i cekali da dodje moja devojka , Tereza me je pitala sta cekamo na sta sam ja odgovorio da ce videti. Ubrzo je stigla i moja devojka . Videlo se da je popila  Prisla je meni i poljubila me , a zatim se okrenula ka Terezi i upoznala se sa njom . Nije joj nista rekla , ali po osmehu na Terezinom licu sam zakljucio da mala zna sta je ceka.

U hotel smo usetali svo troje zajedno. Devojka me je drzala oko struka mazila po dupetu i istovremeno je gledela Terezu preko mog ramena. Dosli smo do sobe i moja devojka je pocela da me ljubi i da se pribija uz mene dok je Tereza sve to gledala sa strane.

Moja devojka je htela da uspostavi dominaciju od pocetka , da se zna kome pripadam. Seo sam na ivicu kreveta i raskopcao pantalone. Polutvrdi kurac mi je odmah izleteo iz gaca , dok je moja devojke sedala sa moje leve strane . Nagla se napred i pocela lagano da ga pusi svojim zeljnim ustima, dok mi je muda nezno mesila levom rukom. Tereza je sela na stolicu koju je postavila ispred kreveta tako da je bila okrenuta pravo ka nama. Skinula je majcu i ostala u cipkastom brusu koji je vise otkrivao nego skrivao njene lepe i okrugle grudi. Moja devojka je i dalje pusila moj kurac nesmanjenom zeljom .

Moja jaja svu vec bila sva mokra od pomesane pljuvacke i mojih sokova koji su se slivali iz usta moje devojke . Povremeno ga je vadila iz usta da malo dopaci nesto kuckasto meni ili Terezi , da bi se zatim brzo vratila kurcu. Tereza je ustala sa stolice i pomislio sam da ce da se pridruzi mojoj devojci u pusenju , medjutim Tereza je okrenula dupe ka nama i 2-3 jebozovna poteza je svukla suknju sa sebe . Ispod je imala i cipkane gacice koje isto ostavila na sebi .

Zatim je klekla na pod i krenula ka nama. Sedeo sam kao ukopan i cekao taj dugo cekani trenutak kada cu napokon imati 2 devojke . Moja devojka je zastala sa pusenjem da omoguci pristup Terezi. Medjutim Tereza nije uzela moj kurac vec moja muda u svoja usta . Dve plave glave su bile naslonjene jedna na drugu dok su mi sisale kurac i muda. Nisam mogao da skinem pogled sa tog prizora. Odjednom se Tereza , ne moje razocaranje , povukla iz igre i vratila na stolicu. Skinula je i brus i gacice u kojima je do tad bila i pocela je da se pipa i mazi svuda po telu, bila je prosto luda od srece. Rukama se pipala svuda po telu , po vratu , sisama, stomaku , vlaznoj picki i unutrasnjim delovima butina. Moja devojka i ja smo odlucili da joj pomognemo sa zadovoljavanjem i to cemo da uradimo zajedno. Prisli smo joj i poceli smo da joj lizemo bradavice , ja sam lizao levu a moja devojka desnu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj