Ljetovanje sa kćerkom

Razveden sam već nekoliko godina, moja bivša supruga živi sa obe naše dve ćerke od 17 i 14 godina. Živim sam i volim da septembar mesec provedem sam na moru u vikedici u malom mestu u Boko Kotorskom zalivu. Volim da se prepustim osami, vožnji gliserom, ribolovu sinčanju i kupanje u malim uvalama.
Uveliko sam se spremao na put kada mi se javila biša supruga i pitala:

Može li  Maja, naša starija ćerka, sa tobom na more?
A škola, upitao sam?
Ma OK je pustila je razredna prve dve nedelje ne mora da ide.
Dobro rekao sam, mada sam već razmišljao kako će moj odmor otići dođavola.
Molim te reci joj kako tamo da se ponaša, neću noću da je jurim po kafićima, rekao sam.

Pomalo razočaran sam nastavio sa pripremama ali sam sada morao da se prilagodim novo nastaloj situaciji. Počeo sam da tražim kupaće jer ih obično ne nosim već volim da seu tim uvalicama prepustim go suncu. Uspeo sam da nadjem dva para i bo zadovoljan što ne moram da jurim po gradu da ih kupim.
Došao je dan polaska ujutru rano sam došao po Maju, imala je gomilu prtljaga, ubacili smo ih u prtljag i krenuli.

Usput me je ubila nekom muzikom sa CD-a pa mi je već na početku odmor počeo da liči na košmar. Usput smo čavrljali i osvemu i svačemu i nakon 10 sati putovanja stigli do vikendice. Bilo je predveče otvorili smo prozore da se izluftira povadili stvari stavili svak u svoju sobu, namestili sobe za spavanje i legli.
Ujutru rano sam ustao sišao u garažu izvukao gliser i počeo da ga pripremam za vožnju, znao sam da će mi za to trebati bar dva ili tri dana. Vratio sam se u kuhinju i stavio kafu i počeo da pripremam doručak za oboje i pomislio da sam sam sada bih pio kafu i na terasi uživao u jutarnjem suncu. Inače sam tip koji voli da se ponekad osami i bude sam sa sobom. Pio sam kafu i čekao da Maja ustane, pojavila se posle nekih pola sata sva raščupana u nekoj kratkoj spavaćici i upitala:

-A meni kafa?
– Nisam znao da piješ kafu.
Ustao sam da joj skuvam ona je rekla
-Može Nes i to hladan
Zamutio sam joj Nes kafu i odneo na terasu gde je već sedela.
-Šta ćeš danas raditi, pitao sam, znaš moram pripremati gliser i neću bar dva dana moći sa tobom na plažu, rekao sam.
– Ma nije važno ići ću ovde negde na kupanje, samo ti radi, rekla je skoro nezainteresovano

Dva dana su mi prošla u sređivanju glisera, pranju, brisanju prašine, popravke boje i pregledanju motora. Maja i ja se skoro nismo ni viđali sem na jutarnjoj kafi i doručku. Uveče je relativno rano dolazila oko ponoći. Rekla mi je da je našla neku devojku sa kojoj uveče izlazi da su kafići skoro prazni jer već je septembar i gotovo da nikoga i nema.
Drugoga dana sam već umoran od celodnevnog rada krenuo da legnem malo ranije, vreme se nešto muljalo kao da će oluja. Ustao sam i zatvorio prozor, bilo je oko 22 časa, čuao sam ulazna vrata i pojavila se Maja, pitao sam:

-Otkud ti ovako rano?
– Oluja će odgovorila je.
– Šta ćeš raditi pitao sam
– Ma gledaću TV, odgovorila je
– Dobro ja ću na spavanje umoran sam, laku noć

Imao sam malu gržu savesti kad sam krenuo jer joj za ova dva dana nisam posvetio ni trenutak i nismo se ni malo družili mada nisam bio siguran da ona to i želi. Ali rekao sam sebi od sutra će biti drugačije.
Legao sam, brzo sam zaspao ili mi se tako učinilo, probudila me je jaka grmljavina. Ustao sam zatvorio šalone i otvorio prozor jer je u sobi bila velika zapara. Začuo sam korake i u hodniku i na vratima se pojavila Maja, rekla je:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
ikarus22
ikarus22
3. ožujka 2020. 10:36

Divno napisano!

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx