Kresni me dok muž spava

Bilo je još uvijek vruče ko u paklu. Prošlo je osam sati a ja sam u gačama sjedim na kauču i gledam TV. Zazvonilo je na vratima a ja  zakrenuo očima i opsovao onoga ko je došao. Ana na poslu a ja malo prije metnuo pornič i taman se napalio i počeo drkati.  Uvijek sam voleo da gledam jebačinu. Ponekad sam uživao više drkajuči nego da jebem Anu. Strpao sam kurac u gače i dok sam došao do vrata  malo mi je spao. Otvorio sam i samo progurao glavu misleči da oteram uljeza i da nastavim sa drkanjem. A to na vratima   moj najbolji prijatelj Mirsad. Roditelji se doselili u Sloveniju a on se tu rodio. Bili smo prijatelji od malena. Zajedno išli u školu i ponekad drkali zajedno  i igrali se. Zvao sam ga Mirs kao i drugovi u školi. Bilo nam je lakše. Tako je onda bio i moj vjenčani kum.

Još uvijek isti ko prije. Nije se skoro ništa promenio. Dolazio bi dva do triput na godinu i prespavao kodnas dan dva ili preko vikenda.

. Izneneđenje. Rekao je.

Nasmijao se i zagrlio me ljubeči me. Pa kako si mi.Rekao mi je. A gdje ti Ana?

Radi posle popdne. Dolazi poslije 22:30

Ahaaaaaaa. A ti? Šta radiš? Drkao si? Još ti  se vidi. Smijao se i zadirkivao me.

Popili smo malo i pričali o starim danima. Kako sad živimo i slično. Tako je brzo prošlo vreme i evo Ane na vratima.

O bože. Ko nam to došao. Sva se topila moja Ana. Grlili su se i ljubili a ja kao da sam imao osječaj da malo predugo. Pogotovo kad joj je dao jedan poljubac na usne koji je trajao malo duže. Dok je Ana pripremala večeru ja se istuširao a on joj pomogao kao svaki put  dok je bio kod nas. Poslije večeri još smo nešto malo popili i pričali do kasno u noč.

Moram na spavanje. O bože. Kako ču da se dignem ujutro na posao. Vi imate vremena. Ana ne radi subotom. Otišao sam u sobu i zavalio se na krevet. Misleči na pornič i na drkanje digao mi se i počeo sam lagano da ga navlačim. Čuo sam kako se neko tušira a onda kako se sprema kauč u boravku. Znao sam da je to Ana, koja sprema krevet za našeg kuma. Digao sam se i htio da joj iz galerije viknem da me probudi ujutro ako se slučajno sam ne probudim. Taman kad dođem i otvorim vrata iza Ane, koja je namještala krevet pojavio se Mirs i to sasvim gol. Priljubio se uz Anu i počeo da je hvata za sise i ljubi je u vrat.

Sačekaj malo. Jan još sigurno ne spava. Rekla mu je.

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj