Seksi Rođica

Sofia Lee & Erik Everhard

Sve je počelo 2018 godina kada sam otišao kod tetka i tetke na more.Tetak i tetka su imali jednu ćerku koja je bila 1 godinu starija od mene.Ona je imala 18 godina,a ja 17. Ona je veoma zgodna djevojka ima velike sise i veliko dupe.Ima crnu,malo dužu kosu i prelijepe plave oči. Često sam drkao na nju,a i imao sam dosta njenih seksi slika na svom telefonu koje sam slikavao dok sam bio kod njih na moru.

Krenuo sam kod njih 8.7 oko 14h i došao sam kasno naveče zbog gužve.Stigao sam i pozdravio se sa svima,malo smo pričali i otišli smo spavati jer je bilo kasno.Ja sam spavao kao i svake godine sa Kristinom(nije pravo ime rodice ne želim da otkrivam identitet).Spavali smo zajedno i nije nam bio nikakav problem.Ona se skinula samo u grudnjak i gaćice,a ja u bokserice.Ja sam legao iza nje i približio sam joj se.Moj kurac je bio kraj njene guze.Usred noći sam “slučajno” prebacio ruku koja je spala na njene velike sise.

Ona je uzvratila samo malim uzdahom,ali dalje nisam ništa pokušavao jer su tetak i tetka spavali u sobi kraj nas.Tako sam provodio dane kod njih,ali nisam ništa pokušavao jer sam se bojao da će nas tetak i tetka otkriti.Kristina je uvijek ispred mene hodala i vrckala svojom guzicom da bi me što više napalila.Tako su jednog dana tetak i tetka otišli za Njemačku jer im je iskrslo nešto za posao i ja sam ostao sam sa Kristinom.Taj dan sam bio najsrećniji jer sam znao da će napokon nešto biti.Tetak i tetka su otišli ujutru rano za Njemačku,a Kristina i ja smo otišli na plažu.Obukla je bikini koji je otkrivao dosta na njenom tijelu.Kada smo stigli na plažu uzeli smo mjesta na dvije ležaljke i smjestili smo se.

Dok sam vadio stvari što su nam bile potrebne pogledao sam na Kristinu i vidio sam je da skida gornji dio bikinija.Pred mene su iskočile prelijepe velike sise.Gledao sam je začudjeno,a ona mi je samo rekla:

-Ajde kao da nisi nikad vidio gole sise-
-I u ostalom sada imam priliku da budem gola dok tetka i tetke nema..-

Ja sam samo držao pogled na njenim ogromnim sisama,a kurac mi je automatski narastao u kupaćem.Ona je pogledala u njega i samo bacila mali smješak na lice i nastavila sa sunčanjem.
Posle smo otišli u more,a ona je idalje bila bez gornjeg dijela bikinija.Plivali smo i pričali o raznim temama i stigli smo do bova.Pričali smo tu još malo i onda smo se polako približavali jedno drugom.Došli smo jedno do drugog i približili usta jedno drugom.Počeli smo se ljubiti,a ja sam polako pružio desnu ruku i uhvatio je za sisu i počeo je stiskati.Ona mi je samo uzvratila tako što je svoju desnu ruku gurnula u moj kupaći i počela mi drkati kurac.Par minuta smo se tako ljubili i onda smo se vratili na plažu.

Nakon par sati otišli smo nazad u kuću.Stigli smo u kući i raspremili smo sve stvari.Bilo je kasno pa smo se otišli kupati.

Ja sam otišao prvi u wc i skinuo sam se gol i ušao u tuš kabinu.Ona je za to vrijeme obukla bade mantil i stala ispred vrata od wc-a.Ja sam se tuširao i drkao svoj kurac zamišljajući Kristininu golo tijelo.Ona je za to vrijeme stajala ispred vrata i drkala svoju pičku gledajući moj velik kurac.Dok sam se tuširao primjetio sam je kraj vrata pa sam se okrenuo tako da mi kurac gleda prema vratima.Ona je shvatila da sam je ugledao te je otvorila vrata i ušla u kupatilo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx