Kako je biti punicin rob

Nakon prvog dana i posjete prijateljice od Gospodarice punice, još tri dana za redom su ponavljale istu igru. Ja sam služio Gospodaricu punicu i njenu prijateljicu, a one su se iživljavale na meni. Več sam bio i navikao na sve što su mi radile, pa mi je postala rutina.

Medžutim, peti dan sa prijateljicom od Gospodarice punice je došao jedan čovjek, kojeg nisam poznavao. Bio je stariji od mene, imao je 50 ak godina, ali dobrog izgleda. Dobio sam stroge upute kako trebam biti poslušan i ponizan kao i do sad, izvršavati sva naredženja, da ne razočaram Gospodaricu punicu jer sam prvog dana dobio dodatne extra batine, kad sam zaboravio obrisati prašinu sa radijatora u kupatilu.

Čim su stigli, poklonio sam se i pitao kako ih mogu poslužiti?

Tražili su prvo kafu, a ja sam naravno odmah otišao u kuhinju da napravim kafu, pa sam sve servirao na poslužavnik i tako iznio gostima.

Kad sam poslužio kafu gostima, odmakeo sam se i poklonio i čekao sljedeće naređenje.

Gospodarica punica je naredila da kleknem na koljena i da joj čuvam tacnu sa šoljicom da se ona ne proteže do stola, iako je sto bio odmah uz njenu fotelju. Ipak, htjela je da pokaže pred gospodinom da sam vjerni sluga i da ću sve uraditi šta mi bude narrđeno. Komentarisali su mene i moj izgled. Govorili su da i ne zaslužujem biti muško jer sam jadan i da mi uloga sluškinje odlično pristaje, da moja supruga Gospodarica zaslužuje pravog muškarca, a da joj ja budem samo rob i sluga u kući. Dok su oni pili kafu, prijateljica Gospodarice punice i gospodin su se mazili. A onda je Gospodarica punica rekla da ču sad pokazati svoju poniznost i poslušnost.


-Ovih dana si nam služio, pardon, služila kao sex igračka da se igramo i zabavimo, pa smo ti razvalili guzu i usta umjetnim. A sad češ osjetiti pravi kurac, hahahahahahahahaha! Sissy, da li želiš da pušiš pravi kurac i da ti napuni usta spermom?

– Ali Gospodarice…

Prekinuo me šamar, jedan pa drugi. Uzela je napojnu kutiju koja je bila priključena direktno na moj kurac i uključila. Nije to uradila postepeno, nego je odmah uključila na osmu jačinu, a bilo ih je 15. Vrisnuo sam od bola i šoka, a ona se samo blago nasmijala.

– Moli me… Moli da dobiješ kurac u ta tvoja našminkana usta!!

Nisam mogao izdržati, pa sam počeo da molim i preklinjem da mi daju da pušim kurac gospodinu.

– Možeš ti to bolje Sissy…

Počeo sam cviliti i preklinjati, izvinjavati se, ali Gospodarica punica nije prekidala sa elektro šokovima,još je pojačavala. Kad je vidjela da sam počeo mijenjati boje, onda je isključila. Zahvaljivao sam se i ljubio joj prste na nogama što je prestala sa elektro šokovima.

– I, sissy, želiš li pušiti kurac?

– Daaaa, Gospodarice, naravno da želim… I da mi napuni usta spermom.. Da Gospodarice, šta god vi naredite, bez pogovora ču uraditi.

– A zašto češ to sve uraditi?

– Zato što sam ja Vaš ponizni rob i sluškinja.

– III?

– Vaša igračka, Vaša kurvica…

– Ok.. Ajde pokaži kako to rade kurve, hahahahahahahahaha.

Prišao sam na koljenima do gospodina i prijateljice od Gospodarice punice i raskopčao hlače gospodinu.Svukao ih je skroz do članaka. Uzeo sam u ruke poludignuti kurac i počeo mu ljubiti i lizati glavić. Uzbudio se, a ja sam ga onda polako stavio usta, pa ga vadio i tako nekoliko puta, dok mu se nije digao skroz. Bio je velik oko 18 cm, debljine bar 4 cm, tako da sam morao dobro da zinem da ga stavim usta. Pljuvačka mi je cijedila iz usta. U ritmu sam se glavom nabijao na njega.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj