Sanela (Istinita Priča Jedne Obične Žene)

Sanelu sam upoznao prije desetak godina kad smo radili on line multi marketing. Isprve mi se činila sasvim obična žena u kasnim četrdesetim godinama. Iako smo se uživo sreli tek 2 puta na raznim seminarima, a osim posla postali smo jako dobri on line prijatelji.

Naime u to vrijeme radili smo marketing od kuće, a pošto smo i Sanela i ja noćne ptice često je kraj njenog imena svijetlila zelena točkica čak i u kasnim noćnim satima. Gotovo svaku noć smo pričali i sve više naš razgovor postao je privatan a manje poslovan. Nije baš ispalo onako kako sam ja to prvotno zamislio da ću imati novu noćnu prijateljicu za upražnjavanje cyber seksa što mi je odmah dala do znanja tako da nisam niti forsirao ali i dalje mi je bilo ugodno pričati sa njom i gubiti noći s njom. Baš je bila normalna žena koja nije glumila i to mi se sviđalo.

S vremenom se počela otvarati tako da smo ubrzo došli i do najintimnijih djelova razgovora. Jednostavno smo stekli povjerenje i jedno drugom ispričali sve o sebi uključujući svoje najveće seksulane tajne.

Gotovo dvije godine smo se intenzivno družili a čak i kad nas posao više nije vezao ostali smo prijatelji na društvenim mrežama i povremeno se javimo jedno drugom.


Već sam rekao, Sanela je tada bila žena u kasnim četrdesetim godinama, zaista normalnog prosječnog izgleda. Imala je kraću kovrčavu kosu u stilu sedamdesetih, uvijek je bila obučena poslovno što podrazumijeva sivi ili crni sako i suknju. Minimum šminke davao je dojam da se radi o ženi lijepog lica. Nešto je niža što u tim godinama podrazumijeva nešto šire bokove.

Da, uspio sam je jednom nagovoriti da mi pokaže svoje golo tijelo tako da mogu reći da Sanela ima manje sise i dlakavu pičku koju, kako je sama rekla uređuje isključivo u ljetnim mjesecima.


Čak i kad smo počeli dijeliti intimna iskustva imao sam dojam da Sanela nešto skriva tako da je trebalo puno vremena da saznam zaista sve o njoj.


Najprije sam mislio napraviti priču samo o jednom njenom događaju ali ipak sam se odlučio cijelu priču posvetiti toj zaista dobroj ženi.


Sanela je rođena i odrasla u jednom malom gradiću u Bosni. Starije generacije koji čitate ovo znati ćete kako je bilo odrastati u osamdesetim godinama, kako su se mladi družili i zabavljali. Po svemu Sanela je bila prosječna i po ničemu se nije izdvajala. Pohađala je srednju rudarsku školu i kao i svaki učenik jedva je čekala ljetne praznike.

Tokom jednih ljetnih praznika Sanela je izgubila nevinost. 

Jedne ljetne večeri društvo se kao i obično skupilo pored potoka i uz vatricu, gitaru i vino provodilo ljetne noći. Neki od njih su već bili zajedno kao par ali većina ih je bila solo.

Te večeri dok su pili pjevali kraj Sanele je sjedio Alen. Momak 3 godine stariji koji je upravo bio maturirao i čekao poziv za vojsku. Alen je očito bio iskusan pa je pogodio pravi trenutak i upitao Sanelu da li se želi ići malo prošetati s njim.

Uhvatili su se za ruke i odmakli malo dalje. Počeli su se ljubiti i Sanela se osjećala lijepo. Nije joj bio prvi poljubac i bila je opuštena čak i kad je Alen počeo dirati njeno tijelo svuda. Sviđalo joj se je kako je dirao njenu guzu dok ju je strastveno ljubio. Nije joj bilo na pameti da je to uvod u njeno prvo jebanje. Tek kad joj je Alen skinuo gaćice i priljubio ju uz stablo, shvatila je da će biti jebana. Grba na stablu pravila je bol na njenim leđima dok je još jaču bol osjetila kad joj je Alen tako na stojećki ugurao kurac u nespremnu pičku. Stenjala je od boli a ne od užitka a frajer joj ga je grubo nabio dvadesetak puta dok nije zadovoljio svoju potrebu i bezobrazno joj napunio pičku. Dok se frajer zadovoljno smješkao, Sanela je pokušavala prikriti razočarenje i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx