Sex sa curom i njenom prijateljicom u trojci

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Spontani sex u liftu

Kako je sve to krenulo pročitali ste u prvoj priči, a sada susjeda mi je već postala cura i živimo u istoj zgradi godinama, trideset godina po glavi, ona ex manekenka božanstvenog tijela. 

Seks na neobičnim mjestima nam je postao fetiš, upoznali se u liftu na doslovno jebački način. 

Sada kako mi je susjeda Ivana cura ona bira gdje ćemo se pojebati a da je javno mjesto. To nam je postalo fetiš. 

Danas smo na krovu naše stambene sgrade i polako roštiljamo, žerava nas grije vanka a nekih je 19:00 sati navečer, početak lipnja i skoro je mrak. 

Radimo roštilj a čekamo još njenu prijateljicu iz tinejđerskih dana iz manekenske škole koja je taman prekinula sa dečkom i koja će nam se pridružiti za večerom. 

Ivana taman mi otkopčava gaće i polako mi puši kurac dok nas vjerojatno bilo tko drugi može gledati sa susjedne stambene zgrade, njoj je to ekstra napeto a bogami i meni. Taman da ću joj svršiti u usta i otvara njena prijateljica Sandra vrata od krova i uhvati nas kako guštamo, svršavam u njena usta i ispuhan od gušta. 

Nama pomalo neugodno ali eto, nasmijali smo se dobro a bogami i Sandra koja je taman stigla na roštilj.

Ja se uhvatio roštilja, stavljam mariniran svinski vrat na vatru a cure se malo pomakle i porazgovarale o zadnjim događajima iz njihovih života. Meso se ispeklo i preselili smo se kod mene u stan. Stol i stan je lijepo izdekoriran zahvaljujući Ivani koja danas radi kao dizajnerica. 

Ugodno društvo sa ukusnim roštiljem počeli smo se polako svi zezati za stolom, malo nas je vino odnijelo i to dobar pelješki plavac domačeg porijekla. 

Ivana je htjela nešto novo, htjela je da odradimo seks u troje da malo oraspoložimo i utješimo njenu prijateljicu, to još nismo napravili. 

Facijalnim gestama mi pokazuje da idemo u tom smijeru. Sandra koja je trenutno ranjiva od prekida je još ljepša sada izgledajući pomalo rasplakana. 

Vino nas je svih pomalo opilo, Ivana šapne nešto Sandri i Sandra me polako počne dirati nogom pod stolom, ja se okrenem Ivani kao da je ona i vidim da se Ivana smije i poćne mi otkopčavati gaće još jednom te večeri i izvadi ga i ona skine svoje gaće i sjedne na moj kurac pred Sandrom. Ivana me ljubi i jebemo se sa publikom tj. Sandra gleda i ne može se suzdržati. 

Ja se dignem sa Ivanom zakačenom na mene i prebacimo se na krevet, Sandra za nama. Sandra počne me ljubiti, malo mene malo Ivanu i odjednom se Sandra skida i legne mi ravno na facu sa pičkom okrenutom prema mojim ustima, taman izbrijana pička u obliku smile-a dok ja jeben Ivanu na leđima. Ivana se okrene i zamjeni se sa Sandrom i sada jeben Sandru dok Ivana sjedi na mojoj faci i ljubi Sandru istovremeno. Ja joj ližem pičku kao da nema sutra, počinjem svršavati istovremeno sa Ivanom i Sandrom, i izvadim ga van i svršim po Sandrinim sisama. Ivana liže Sandrine sise dok ja ležim ispuhan u ekstazi. 

Zbilja dobro vino kaže Ivana i svi prasnemo u smijeh, nekako nam neugodno pošto je Sandra tu kao da je vino krivo. 

Svi pod tuš prvo ja i Ivana pa onda Sandra solo. 

Nastavci<< Spontani sex sa susjedom u liftu
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx