Sistematski pregled – 2. dio

Nakon prošle ne prespavane noći sa Brankom dan mi je bio jako dugačak. Kad sam se vratio u hotel i zatražio ključ od sobe,recepcionarka mi je dala i jednu kovertu. Nisam pojma imao što bi moglo bit u njoj.

Prvi dio

U hodu prema sobi sam ju otvorio i na jednom papiru bio je broj mobitela i poruka „nadam se da se vidimo,svakako mi odgovori“.Otipkao sam „naravno,dođi“.

Pošto sam bio umoran ko pas na brzinu sam se otuširao te si upalio tv,kojeg nisam dugo gledao.Zaspao sam ko klada.Kroz san mi se učinilo da čujem kucanje.

Otvorio sam oči,ustao se i samo u boxama krenuo vidjet dali je san ili java.Pred vratima je bila moja privatna i perverzna doktorica.Pustio sam je da uđe te ju dok je prolazila pored mene uhvatio za guzicu.Okrenula se i nasmijala se.

Ona se odmah s vrata bacila na krevet.“Tko ti je rekao da smiješ leći“ upitao sam ju strogim glasom.

“Nitko“ odgovorila je bojažljivim glasom te spustila glavu.

Stajao sam pored kreveta te si skinuo gaće i rekao joj „sad ćeš mi ga pušit ali bez pomoći ruku“

Primila se posla i stala ga cuclat onakvog još ne probuđenog.Nakon par uboda u njena usta počeo se lagano dizat,a ja sam joj ga dodatno nabijao.Jednom sam joj ga malo pre jako nabio pa se zagrcnula te krenula rukama prema njemu.

Vidio sam to i odmah oštro reagirao“hoćeš da te kaznim.Da ti nije palo na pamet da ga takneš dok ti to ne odobrim.Ništa nećeš radit dok ti to ja ne kažem.jel jasno.

Još sam joj ga par puta nabio u usta a tad ga izvadio.

-Skini sve sa sebe i jezi na leđa.

Ispod majice nije imala grudnjak kao ni ispod hlača što nije imala gaće.Legla je i raširila noge.Rekao sam joj da legne na pola kreveta, tako da joj noge budu na podu a pička i guzica na rubu kreveta.Pomakla se a pička je sijevnula pred mojim licem.Bila je već poprilično napaljena i mokra.

-Jesi se napalila kurvetino jedna.

Ništa nije odgovorila.Raširio sam joj pičku te joj počeo lizat klitić.Kad je osjetila jezik samo je počela duboko uzdisat i podizat guzicu i pičku.Vidio sam da joj to odgovara i protrljao dva prsta po njenoj mokroj pički te ih stavio na ulaz.Polako sam ih ugurao a ona je samo kroz nos promolila dugi mmmmmmmmmm.Lizao sam ju sve brže i jebao ju prstima sve brže.

Nakon 1minutu počela je stenjat i još više se nabijat na moju facu i prste.Svršavala je.Kad je bila gotova ustao sam se i sjeo joj na sise a kurac joj trljao po usnama.Podbacio sam joj jastuk pod glavu i uvalio joj kurac u usta.Očito je zaboravila da ga ne smije dirat.Krenula je rukom i uhvatila ga.Pošto mi je to drugi seks takvog tipa nisam znao šta da radim,a već sam ju jednom upozorio i rekao joj da će bit kažnjena.Opalio sam joj šamar pošto mi je to bilo najbrže.Mislio sam da će se naljutit i da će otići a ja ostat suhog kurca.

Kad sam vidio da je sve u redu izderao sam se na nju“jesam li ti rekao da ga ne smiješ dirat“.

Ustao sam sa nje i rekao joj da sjedne i spoji sise.Uzeo sam mineralnu ali ne gaziranu i sipao joj među sise a tad joj stavio kurac između.Jebao sam ju u sise a ona je isplazila jezik i lickala mi glavić kad god je izvirio.Izvadio sam ga i udarao glavićem po bradavicama.Mislila je opet skupit sise a tad sam joj strogim glasom naredio da ruke vrati natrag.Pošto je opet htjela napravit nešto na svoju ruku opet sam ju odlučio kaznit i ali ovaj puta sam ju ošamario po sisi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx